Розглянуто Данііл Козаченко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Матвій Нечипоренкоо

Новий гравець
Реєстрування
16 Лип 2022
Дописи
21
Реакції
0
Бали
3
Ваш нікнейм: Віталій Сидорчук
Нікнейм гравця: Данііл Козаченко
Дата порушення: 31.07.2022
Опишіть ситуацію: Продавець бізнесу продавав бізнес "кафе" по дуже низькій ціні, і заявляв що кафе не в Київі. Як виявилось... бізнес в Київі... (В мене є Ларьок то він стоїть в Харкові коло виїзду З верху є виїзд..) Прошу його наказати і повернути мені гроші.(1.999.999 ігрової валюти.)
Скріншот/відео від свого обличчя:

Матвій Нечипоренкоо

Новий гравець
Реєстрування
16 Лип 2022
Дописи
21
Реакції
0
Бали
3
Ваш нікнейм: Віталій Сидорчук
Нікнейм гравця: Данііл Козаченко
Дата порушення: 31.07.2022
Опишіть ситуацію: Продавець бізнесу продавав бізнес "кафе" по дуже низькій ціні, і заявляв що кафе не в Київі. Як виявилось... бізнес в Київі... (В мене є Ларьок то він стоїть в Харкові коло виїзду З верху є виїзд..) Прошу його наказати і повернути мені гроші.(1.999.999 ігрової валюти.)
Скріншот/відео від свого обличчя:
Тайм-код:Можна побачити його ім'я. І є його заява як його обманули. І він наживається на комусь.

Данііл Козаченко

Заступник керівника тех.підтримки
Активний гравець
Реєстрування
6 Лип 2022
Дописи
779
Реакції
217
Бали
48
Смотри, я просто выставил бизнес на биржу. Ты со мной не списывался и про твоё существование я только сейчас узнал. Я не делал объявлений в торговый чат и т.п.
Прикол моей жб в том что она чётко писала "Нет бизнес НЕ в Киеве просто деньги нужны" а я такого бреда не писал потому что это максиммально по мудацки. Конечно, выставлять бизнесы на продажу в Киеве тоже не сказать что сильно хорошо но блин я уже так сделал, не спорю что это чутка мудловатый поступок

Матвій Нечипоренкоо

Новий гравець
Реєстрування
16 Лип 2022
Дописи
21
Реакції
0
Бали
3
Смотри, я просто выставил бизнес на биржу. Ты со мной не списывался и про твоё существование я только сейчас узнал. Я не делал объявлений в торговый чат и т.п.
Прикол моей жб в том что она чётко писала "Нет бизнес НЕ в Киеве просто деньги нужны" а я такого бреда не писал потому что это максиммально по мудацки. Конечно, выставлять бизнесы на продажу в Киеве тоже не сказать что сильно хорошо но блин я уже так сделал, не спорю что это чутка мудловатый поступок
Просто верни 1.999.999

Рик Тихомиров

Репортная содержанка
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
280
Реакції
52
Бали
28
Вітаю, шановний гравець!

Вам було видано компенсацію.

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі