Владислав_Сопрано
Шановний гравець
- Реєстрування
- 1 Лип 2022
- Дописи
- 154
- Реакції
- 40
- Бали
- 31
1. Бавікс Макалістер
2. 01
3. адміністратор знаходиться в ОПГ і блатить всіх підряд, а коли жалоба на ОПГшників, відразу наказує тільки МЮ і яке *********************************** пг, фракцій, і у мене напарник стріляв, яке пг, видайте догану адміну
forum.ukraine-gta.com.ua
передивіться цю скаргу і перевидайте наказання, бо у мене був напарник який стріляв, це блат адмін, багато порушень від токсиків, а адмін просто відкидує мене, на всіх скаргах він відповідає що це рп процесс, а коли хомс їхав без 2 колес, байдуже, який пг?????? тільки цей адмін каже що рп процесс, чому мені на скаргу відповідає анацький? хай інший адмін передивиться скаргу
2. 01
3. адміністратор знаходиться в ОПГ і блатить всіх підряд, а коли жалоба на ОПГшників, відразу наказує тільки МЮ і яке *********************************** пг, фракцій, і у мене напарник стріляв, яке пг, видайте догану адміну
Зачинено - ДМ от хомс
1. Бавікс Макалістер 2. 01 3. Томас Хомс, Владислав Хомс 4. никого не трогаем и тут начинаються провокации от хомсов, провокация на віезд во время погони в им разрешеную зону и начинаеться дм видео тайм код: 7.36 провокации 7.57 повторные провокации 8.10 мг в войс 9.00 нрп драйв (провокация...