Розглянуто Даніїл Духов

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Стас Міллер

Шановний гравець
Реєстрування
7 Сер 2023
Дописи
68
Реакції
43
Бали
23
  1. Нікнейм гравця:Даніїл Духов
  2. Особистий нікнейм:Станіслав Телевний
  3. Суть скарги: Я зайшов сплатити штрафи а тут був якийся двіж і зайшов постояти подивитися і до мене підходе співробітник СБУ НЕ ПРИСТАВИВСЯ і починає просити посвідчення і почина відрахунок і я незнаю яке йому посвідчення надавать І ВІН МЕНЕ ЗАТРИМУЄ НА 8 СЕКУНДІ ВІДРАХУНКІВ. Потім ми пішли до кімнати допитів і ВОНИ МЕНІ НЕ НАДАЛИ ПРАВА НА АДВОКАТА . Потім я попросив надати мені відео доказ він мені надав і почав виписувати розшук за статтєю 10.9, 5.12
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 7.01.25
  6. Тайм коди-
  7. 0:17-затримали
  8. 0-4:50-не зачитали адвоката
  9. ну і більше я не знаю шо написати бо це потрібно все дивитися і там будуть порушення

Артемка Духов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2023
Дописи
448
Реакції
767
Бали
98
Вітаю, на зв'язку, генерал СБУ Дніпра, Артемка Духов, Пояснюю всю ситуацію, у міжфракційну рацію була доповідь, що НПУ К захопили терористи, відповідно до закону про "Про закриті та режимні об’єкти",
Стаття 5. Перелік закритих зон та режимних об’єктів

5.1 До закритих територій відносяться:

- Головне управління Служби Безпеки України

- Військові об’єкти Збройних сил України та режимні об’єкти Міністерства оборони України

-
Головне управління Національної поліції України та режимні об’єкти Міністерства внутрішніх справ

- Державна кримінально-виконавча служба України

Від вас вже було порушення статті 45 КК України - Проникнення на закриту територію чи об'єкт зі спеціальним режимом

Адвоката вам було викликано

Даніїл Духов вимагав у вас документи на підставі закону про "СБУ" Стаття 9, пункт 1, під пункт 1
1) вимагати від громадян та посадових осіб припинення правопорушень і дій, що перешкоджають здійсненню повноважень Служби безпеки України, перевіряти у зв'язку з цим документи, які посвідчують їх особу, а також проводити огляд осіб, їх речей і транспортних засобів, якщо є загроза втечі підозрюваного або знищення чи приховання речових доказів злочинної діяльності;
Як генерал, скажу, що IC, та OOC порушень не побачив

Очікуємо відповіді від слідкуючий адміністрації!

Стас Міллер

Шановний гравець
Реєстрування
7 Сер 2023
Дописи
68
Реакції
43
Бали
23
Вітаю, на зв'язку, генерал СБУ Дніпра, Артемка Духов, Пояснюю всю ситуацію, у міжфракційну рацію була доповідь, що НПУ К захопили терористи, відповідно до закону про "Про закриті та режимні об’єкти",

- Військові об’єкти Збройних сил України та режимні об’єкти Міністерства оборони України

-
Головне управління Національної поліції України та режимні об’єкти Міністерства внутрішніх справ

Від вас вже було порушення статті 45 КК України - Проникнення на закриту територію чи об'єкт зі спеціальним режимом

Даніїл Духов вимагав у вас документи на підставі закону про "СБУ" Стаття 9, пункт 1, під пункт 1
1) вимагати від громадян та посадових осіб припинення правопорушень і дій, що перешкоджають здійсненню повноважень Служби безпеки України, перевіряти у зв'язку з цим документи, які посвідчують їх особу, а також проводити огляд осіб, їх речей і транспортних засобів, якщо є загроза втечі підозрюваного або знищення чи приховання речових доказів злочинної діяльності;

А тепер питання до тих хто складав статтю 45кк- як людям штрафи сплачувати?

Артемка Духов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2023
Дописи
448
Реакції
767
Бали
98

Стас Міллер

Шановний гравець
Реєстрування
7 Сер 2023
Дописи
68
Реакції
43
Бали
23

-

Як це немає порушень коли він не зачитав мої права, чому він не приставився коли питав моє посвідчення

Реєстрування
19 Лис 2023
Дописи
51
Реакції
67
Бали
23

Вітаю!
Переглянувши скаргу, виношу вердикт:
Переглянувши відеоматеріал працівника СБУ м.Дніпро,порушень зі сторони працівника не виявленно.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі