Розглянуто Даніїл Коваленко // Не вірно розглянув скаргу на мене

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джон Уікк

Кошовий отаман
Реєстрування
30 Бер 2024
Дописи
119
Реакції
75
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: Даніїл Коваленко
  2. Особистий нікнейм: Джон Уікк
  3. Суть скарги: На мене було подано скаргу за згадку родичів. Даніїл Коваленко схвалив її та видав мені покарання за згадку родичів у негативному контексті. А тепер я хочу розібратися в даній ситуації! По перше, із цікавості я запитав у гравця, чому його звуть Ураган Тюбикович, це його батю так звуть, чи чому він Тюбикович? Це було просте запитання без всяких образ і негативу. Тепер інший момент, скаргу подано просто за згадку родичів, а Даніїл Коваленко виносить вердикт і видає покарання за згадку родичів у негативному контексті. Поясніть мені будь-ласка, де тут негативний контекст? Слово "Батя" образливе, чи може я щось погане сказав на його батька? І як це взагалі стосується реального життя?! Я не запитував чи його так звати в реальному житті, це звичайна РП итуація. Рахую, що покарання видано не заслужено! Вимагаю перерозгляд даної скарги та провести бесіду з Даніїлом Коваленко. Посилання на скаргу прикріпляю нижче.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/789-Згадка-родичів.229302/#post-952374
  5. Дата походження: 13.11.2024

Олександр Дилер

ГС Держ | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
2,232
Реакції
1,273
Бали
213
Вітаю шановний гравець, розглянувши вашу скаргу виношу свій вердикт:
Cкаргу було перерозглянуто.
Приносимо щирі вибачення за проявлений дискомфорт.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі