Розглянуто Даніїл Коловмойский 199718 // виключено для Сергія Коваленка, суворо не для розгляду ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
23
Реакції
34
Бали
16

Нікнейм адміністратора: Даніїл Коловмойский

Особистий нікнейм: Никита Гонщик

Суть скарги:

Керівнику проєкту Сергію Коваленку

Я, Никита Гонщик, хочу повідомити про неприпустиму та неадекватну поведінку адміністратора Даніїла Коловмоського, яка суперечить правилам спільноти та підриває авторитет адміністрації. Під час мого перебування на ЦР адміністратор без жодних підстав тричі поспіль написав у чат моє прізвище — "Гонщик 200", демонструючи зневажливе ставлення та провокуючи конфлікт. Я розцінюю цю дію як навмисне знущання та зловживання адміністративними повноваженнями. Подібна поведінка є неприпустимою, оскільки свідчить про відсутність професіоналізму та поваги до гравців, створює негативну та токсичну атмосферу на сервері, підриває довіру до адміністрації та провокує інших учасників на порушення правил, а також суперечить принципам етики та рівноправності у Ukraine GTA. Якщо подібна поведінка адміністратора залишиться без належного покарання, інші гравці можуть сприйняти це як норму та почати копіювати його дії, що призведе до хаосу, неповаги та порушення правил на проєкті. У зв’язку з цим вимагаю застосувати суворе дисциплінарне покарання до адміністратора Даніїла Коловмоського у вигляді зняття з посади адміністратора через непрофесійну поведінку або, як мінімальний захід, винесення двох доган, що послужить серйозним попередженням та застереженням від подальших порушень.

Також прошу повідомити мене про результати розгляду цієї скарги. Вважаю, що адміністрація повинна бути прикладом коректної та етичної поведінки, і подібні випадки не мають залишатися без належного реагування.

З повагою,

Никита Гонщик.

Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тут

Дата пожодження:12.05.2025

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,577
Бали
257
Вітаю

Вашу скаргу було розглянуто, з Ігровим помічником, було проведено сурову бесіду, у ході якої йому було роз’яснено ситуацію та неприпустимість подібної поведінки.

За результатами розгляду Ігрового помічника було покарано - йому видано 2 догани із 3 можливих, а також винесено попередження.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі