Відмовлено Дарк Рейн

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
27 Бер 2025
Дописи
66
Реакції
11
Бали
53
Вік
19
Прізвище Ім’я По-батькові (ПІБ):Рейн Дарк Бендерович.
Стать:Чоловік.
Мати - Дарк Анастасія Бендеровна.
Батько - Дарк Кирил Бендерович.
Дата народження:20.09.2006 року.
Вік:19 років.
Місце народження:Маріуполь,Донецька облость.
Місце проживання:Фінляндія,регіон Уусімма.
Захоплення:Люблю служити у ЗСУ та створювати відео.
Відмітні знаки:Шрам на правій руці біля плеча від ножа.
Дарк Рейн народився в Маріуполі — місті, яке вже тоді було на передовій боротьби. Його батько, генерал Збройних Сил України, був відомим командиром, який неодноразово проявляв мужність на полі бою. Мати Дарка працювала медиком у військовому шпиталі, рятуючи життя поранених солдатів. Війна стала фоном його дитинства — замість колискових він чув вибухи, а замість казок на ніч — новини з фронту.Попри це, Дарк ріс допитливим і сильним хлопцем. У дитячому садочку він часто грався в «військових», але не просто стріляв уявними кулями — він будував укриття, захищав «цивільних» і командував іншими дітьми. Його вихователька казала: «Цей хлопець народжений бути лідером».У школі Дарк вчився старанно, хоча йому було важко зосередитися, коли за вікном лунали сирени. До 9 класу він встиг стати прикладом для молодших учнів — завжди допомагав, не боявся відповідальності. Але війна не давала спокою. Обстріли стали частішими, і родина вирішила, що Дарку буде безпечніше залишити навчання. Йому вже виповнилося 18, і він прийняв рішення, яке давно визріло в його серці — піти служити до ЗСУ, як і його батько.Початок служби був непростим. Дарк не просив поблажок, навіть попри те, що його батько був генералом. Він починав з найнижчих посад, ночував у бліндажах, ніс варту під дощем і снігом. Його поважали за чесність, витримку і вміння слухати. За два роки служби він здобув авторитет серед побратимів.Коли Дарк подав свою кандидатуру на посаду полковника, батько був гордий, але водночас дуже хвилювався. «Це велика відповідальність, синку», — сказав він. — «Я знаю, тату. Але я готовий», — відповів Дарк. Призначення підписав сам батько — не як батько, а як командувач, який бачив у синові справжнього лідера.З першого ж дня на новій посаді Дарк почав діяти рішуче. Він не хотів бути просто фігурою — він хотів змін. У ЗСУ ширилися чутки про зрадника, який передає інформацію ворогу. Дарк не міг залишити це без уваги. Він почав перевіряти особові справи, аналізувати поведінку співробітників, проводити несподівані інспекції.«Чому ти перевіряєш нас, Дарку?» — запитав один із офіцерів. «Бо я хочу бути впевненим, що ми всі на одному боці», — відповів він спокійно.Обшуки тривали майже п’ять днів. Напруга зростала. Дехто обурювався, дехто мовчки спостерігав. І ось, на п’ятий день, Дарк виявив докази — флешку з секретною інформацією, заховану в особистих речах одного з офіцерів. Зрадника затримали. Це був шок для всіх — він був тим, кого вважали надійним.Після цього Дарк отримав листа від батька. У ньому було написано: «Сину, ти довів, що гідний більшого. Я завершую свою службу. Відтепер ти — генерал ЗСУ. Пишаюся тобою».Цей момент став переломним. Дарк Рейн не просто став генералом — він став символом нової епохи в армії. Його історія — це історія про мужність, честь і спадкоємність. Він не прагнув слави, не шукав легких шляхів. Його мета була одна — захистити свою країну і довести, що навіть у найтемніші часи можна залишатися світлом для інших.

Дарк Рейн

Назар Дилер

Адміністратор | Центральна Україна | 01
Реєстрування
24 Бер 2025
Дописи
501
Реакції
124
Бали
88
Вітаю!
На жаль, змушений відмовити!
Причина: Біографія має сягати обсягу не менш ніж 4000 символів (без пропусків).
Очікуйте 24 години щоб переподати заявку з моменту відхилення.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі