Саунтре Вишньовський
Активний
- Реєстрування
- 9 Бер 2023
- Дописи
- 95
- Реакції
- 23
- Бали
- 21
- Нікнейм гравця: Дашка Хард
- Особистий нікнейм: Саунтре Мореті
- Суть скарги: Був напад на ВЧ і я з ЗСУ був на захисті ВЧ після вдалого відбитя вихожу з бункера бачу що працівник ЗСУ затримав Самурай Хард я взяв його після цього придставився зачитав міранду придложив посвідчення все по Статуту потім хотів сісти в Держ.Авто але його вже не було я взяв свою автівку яка зареєстрована в ГСУ ОТЗ після цього мені ростріляв автівку Микола Вахо казав що б я його відпустив але цього я не записав потім включив фрапс кажу покиньте авто він відмовляється це перешкода процесуальним діям після цього я хотів виїхати в НПУ К але мене почали ДБ його клани після 1 ДБ я зміг відірватися та полагодити колесо яке прострилив Микола потім підїхала Дашка хард почала ДБ я почав втікати вона багом почала мене ДБ ( нажимала F12 та тепехалась ДБ а потім назад верталась на фрапсі це видно) після цього вона мене за ДМ і після того як я помер вони почали зі мною говорити а це НОНРП Від Дашка Хард порушення- ДМ ДБ НОНРП БАГОЮЗ від Самурай Хард НОНРП (розмова зі мною коли я був в ноці) + Він мені говорив типу після того як я помер а чого не доїхав і ТД провокаційні слова. Від Миколи Вахо перевищення своїх повноважень + перешкоди процесуальним діям так як на мої вимоги вийти з авто та не заважати він не збагнув уваги. ТАЙМ КОД: 00:00-01:40 (Виїзд із ВЧ та відмова Миколи Вахо покидати автомобіль + ДБ від Кузя Корд ) 02:00-03:05 (Порушення від Дашка Хард та Самурай Хард)
- Докази (скріншот/відео):
- Дата порушення: 03.04.2024