Відмовлено Дают наказание по скринам

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

artemradcihin

Козак
Реєстрування
23 Лип 2022
Дописи
57
Реакції
7
Бали
8
Ваш ігровий нік: Артем Радчихін
Ігровий нік адміністратора:
Олександр Сопрано
Причина покарання: -
Суть скарги:
Я передивлявся скарги на адміністрацію і побачив *цю* вона хоть і була складена не поформі але мене зацікавило не це а те шо в ній дав відповіть Олександр Сопрано який підвердив покарана СКРІНШОАМИ але як я знаю якшо у вас не мае доказів у виді ФРАПСУ ви не маете право видавати покарання також е варіан шо на гравця було написано скаргу але цього я не побачив. Як у висновок кажу: шо цей адміністратор не кваліфікований і погано знае правила серверу. За що й повинен бути покараний.
Дата видачі покарання: -
Скриншот видачі покарання: (
*тема*)
Готовий відповідати у разі обману: +

Олександр Сопрано

Бавовна / Легенда
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
183
Реакції
40
Бали
31
Вік
24
Я робив скріншотів свого фрапса. Якщо б Ви написали цю скаргу раніше - я б особисто Вам предоставив би фрапс порушення цього гравця.

Олександр Сопрано

Бавовна / Легенда
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
183
Реакції
40
Бали
31
Вік
24
Також, хочу добавити Вам, що за клевету в сторону адміністрації - отримаєте покарання.
Фрапс цього правопорушення я скидував ЗГА / ГА.

artemradcihin

Козак
Реєстрування
23 Лип 2022
Дописи
57
Реакції
7
Бали
8
Також, хочу добавити Вам, що за клевету в сторону адміністрації - отримаєте покарання.
Фрапс цього правопорушення я скидував ЗГА / ГА.
Я що га ви мені фрапс не скидували і на форумі його не прикріпляли тому не маете право видавати покарання я не екстрасенс а винен ви чи ні вирішить старша адміністрація.

Олександр Сопрано

Бавовна / Легенда
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
183
Реакції
40
Бали
31
Вік
24
Я не зобов’язаний в обов’язковому порядку до кожної скарги прикріпляти відео з порушенням.
Тому Ваша скарга не має сенсу.

artemradcihin

Козак
Реєстрування
23 Лип 2022
Дописи
57
Реакції
7
Бали
8
Я не зобов’язаний в обов’язковому порядку до кожної скарги прикріпляти відео з порушенням.
Тому Ваша скарга не має сенсу.
кажу це вирішить старша адміністрація якшо ви предоставете докази порушення у мене не буде д вас претензій

Олександр Сопрано

Бавовна / Легенда
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
183
Реакції
40
Бали
31
Вік
24
кажу це вирішить старша адміністрація якшо ви предоставете докази порушення у мене не буде д вас претензій
Я не зобов’язаний Вам надсилати докази чужого порушення, так як на фрапсі є інформація, яку не слід розповсюджувати.
І да, фрапс був надісланий мною ще 27 серпня ЗГА і ГА сервера.

Прошу не оффтопити та не пробувати «висосати з пальця» хоть щось, проти мене.

Микола Хоффман?

Гість
Вітаю! Відповідно до правил адміністрації, адміністратор не забов'язаний прикріпляти відео докази на форумі. Він лише забов'язаний їх зберігати та уразі чого надати їх ГА, ЗГА і тд.
Вердикт: Адміністратор діяв згідно правил. Закрито!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі