Відмовлено Деймон Коваленко | Неправильний розгляд заявок на лідера

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Петя Самогон

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
27 Гру 2023
Дописи
1,246
Реакції
2,396
Бали
213
1. Ваш нікнейм: Едвард Кейт
2. Нікнейм адміністратора: Дейман Коваленко
3. Суть скарги: Вітаю! Почнемо по порядку, після відкриття заявок на ВРУ я вирішив висунути свою кандидатуру, так як у в мене була уже опублікована партія, але вона була зачинена я попросив у ГС Держ її відновити, після чого він переглянувши її відновив.
Через деякий час відбулось розглядання заявок на посаду лідера ВРУ, і в списку відмовлених кандидатів я бачу свій нік, з прчиною "Не дійсна партія" але як і тоді так і на момент написання скарги партія відчинена і офіційно діюча.
Після чого я написав ГС держу з запитанням а чому так? На що отримав відповідь що йому сказали закрити партію так як правилами заборонено поновлювати правилами проекту. Це мене дуже сильно здивувало, і я пішов детальніше ознайомлюватись з правилами в якиї нічого про заборону не сказано. Після чого не знайшовши потрібного праивла написав до Керівника проєкту Олега Галицього отрмавши від нього ось таку відповідь "
загальними правилами ведення партій про відновлення мови немає" тобто мені дали відмову просто так.
Попрошу зауважити скарг на головного слідкуючого немає, є тільки запитання з приводу знання правил Головного Адміністратора та ЗГС Держ, і з приводу роботи ЗГС Держ, якщо він уже відмовив мою кандидатуру з причиною недійсна партія, тоді чому він її не зачинив?
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): всі докази надані в 3 пункті

5. Дата порушення: 29.02.2026

Святогор Подільський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Січ 2025
Дописи
1,158
Реакції
698
Бали
198
Вітаю,
Переглянувши Вашу скаргу, виношу вердикт:
Головний слідкуючий знятий з посади, з ним буде проведена бесіда.
Партії не можна "відновлювати".

|ВІДМОВЛЕНО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі