Розглянуто Делает че хочет

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вільямс Вілсон

Кошовий отаман
Реєстрування
23 Лип 2024
Дописи
126
Реакції
91
Бали
31
1. Олександр Сазантов
2. Овнер Мерсси
3. откинул меня за минуту до слёта за нонрп которого даже не было, я сидел у человека на плечах спокойно и никого не трогал не нарушал правил которые были указаные даным администратором, а именно в его правилах которые он придумал нету указаного что во время слёта нельзя сидеть на плечах у человека, я надеюсь что ГА/ЗГА уже станет на сторону справедливости, а не как обычно прикроет администратора, (покарання видано вірно) справедливость судаааа. Жду извинений лично от него и компенсации
4.

Олександр Сазантов

ЗГС Держ|Північна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
4 Жов 2023
Дописи
345
Реакції
178
Бали
103
Під час зльоту категорично заборонено бігати в інших гравців та стрибати їм на голови.
Перебування на плечах іншої людини є прямим порушенням правил зльоту та вважається використанням заборонених анімацій.
Також за правилами RP заборонено сидіти на плечах у натовпі людей, які намагаються придбати бізнес, оскільки це є нереалістичною поведінкою та заважає процесу.
Ви свідомо проігнорували встановлені правила та створювали перешкоди іншим гравцям.
Через те, що ви сиділи на плечах, ви могли забагати гру та незаконно опинитися на мітці.
За дані дії до вас було застосовано покарання — деморган.
Надалі вимагається повне дотримання правил. Повторне порушення призведе до більш суворого покарання.
Очікуйте відповіді від Головного Адміністратора.

Вільямс Вілсон

Кошовий отаман
Реєстрування
23 Лип 2024
Дописи
126
Реакції
91
Бали
31
Під час зльоту категорично заборонено бігати в інших гравців та стрибати їм на голови.
Перебування на плечах іншої людини є прямим порушенням правил зльоту та вважається використанням заборонених анімацій.
Також за правилами RP заборонено сидіти на плечах у натовпі людей, які намагаються придбати бізнес, оскільки це є нереалістичною поведінкою та заважає процесу.
Ви свідомо проігнорували встановлені правила та створювали перешкоди іншим гравцям.
Через те, що ви сиділи на плечах, ви могли забагати гру та незаконно опинитися на мітці.
Надалі вимагається повне дотримання правил. Повторне порушення призведе до більш суворого покарання.
С чего ты вообще взял что я ловил его, я просто сидел на плечах у человека наблюдал, это максимально никумо не мешало, вы могли вы могли, а ты можешь правила нормальные придумать

Вільямс Вілсон

Кошовий отаман
Реєстрування
23 Лип 2024
Дописи
126
Реакції
91
Бали
31
А во вторых, ты от слова совсем ничего не упоминал о том что нельзя быть на руках у игрока во время слёта, и тебе не знать какие дейвствия я мог сделать, а если каждый администратор будет выдавать наказание за то что он мог что-то сделать, мне кажется все 450 онлайна вечерние и будут сидеть в деморгане, потому что они могли что-то сделать. Ну тебе самому не смешно от этого?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі