Сергій Калісто
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 7 Бер 2023
- Дописи
- 359
- Реакції
- 432
- Бали
- 123
Кандидат на посаду Президента України: Ангел Край
Кандидат на посаду Прем'єр-Міністра України:
Засновник партії: Ангел Край
Заступник партії: Денис Кучер
Заступник партії: Відсутній
Куратор партії: Аліна Гончаренко
Член партії: Арсеній Винар
Член Партії: Женя Кульбачний
Член Партії: Артур Луганский
Член Партії: Вікторія Котів
3. Пройти коротку бесіду з лідером партії або заступником.
Примітка: членом партії може бути будь-який громадянин незалежно від його соціального, економічного статусу або посади.
- Правова держава: Вдосконалення правової системи для забезпечення справедливості та захисту прав громадян.
- Збагачити золотий резерв України.
- Соціальна справедливість: Забезпечення високого рівня соціальних стандартів, зокрема в освіті, охороні здоров’я та соціальному захисті.
- Покращення внутрішньої і зовнішньої політики.
- Боротьба з корупцією: Впровадження ефективних механізмів для зменшення корупції в усіх гілках влади.
- Економічний розвиток: Створення сприятливих умов для бізнесу, інвестицій та інновацій.
Напрями роботи партії:
- Реформування державних інституцій
- Розвиток економіки
- Підтримка соціальної сфери
- Енергетична незалежність
- Європейська інтеграція
Ідеї для реформ:
- Система підтримки громадян:
- Громадяни, які на протязі 25+ років проживали на територію України, сплачуючи податки та збагачуючи бюджет нашої країни, а зараз переїхали до сільської місцини та почали працювати на землі та займатися вирощуванням сільськогосподарських культури будуть регулярно отримувати надбавки до місячної пенсійної виплати.
- Боротьба з корупцією:
- Буде проведено ретельне та детальна перевірка всіх державних організацій задля виявлення недобросовісних співробітників, які в досить нелегкий час дозволяють собі збагачувати свої кишені за рахунок звичайних громадян.
- Покращення економічного становища країни:
- Завдяки збільшенню кількості зацікавлених аграріїв нашої країни, які почнуть залишати свої кошти в країні сплачуючи податки, ми можемо збільшити державний бюджет країни, чим піднімемо економічний стан нашої країни.
- Реформа охорони здоров’я:
- Покращення в реформі охорони здоров'я можуть включати розширення доступу до медичних послуг для всіх громадян, підвищення якості медичної допомоги і зниження витрат на охорону здоров'я. Це може досягатися шляхом впровадження ефективних програм профілактики захворювань, поліпшення інфраструктури охорони здоров'я та оптимізації системи страхування або фінансування охорони здоров'я.
- Міністерство Оборони:
- Створення централізованої бази даних для аналізу звітів та автоматизація процесу збору інформації можуть покращити прийняття стратегічних рішень. Крім того, інвестиції в навчання та розвиток персоналу можуть підвищити кваліфікацію військовослужбовців і забезпечити їх готовність до викликів сучасних конфліктів.
- Міністерстві Внутрішніх Справ:
- Зменшення корупції і підвищення прозорості: Впровадження строгих механізмів контролю за фінансовими потоками в органах внутрішніх справ, а також створення системи звітності та моніторингу для виявлення випадків корупції.
- Забезпечення прав людини та правозахисту: Вдосконалення взаємодії з цивільним суспільством, організаціями прав людини та іншими зацікавленими сторонами для забезпечення дотримання прав людини під час правоохоронних дій.
- Професійна підготовка і розвиток персоналу: Інвестиції в підвищення кваліфікації поліцейських, включаючи навчання з використання сучасних технологій, таких як цифрові технології для збору доказів і аналізу кримінальних ситуацій.
Контактні дані керівників партії:
Ангел Край: (( Телеграм: @fantomn4ik/Disсord: fantom7785 ))
Денис Кучер (( Телеграм: @benji4ok/Discord: k_r_e_v_t_k_a ))
Посилання на сплату коштів у фонд "Будуємо Україну разом": "Клац"
Останнє редагування: