Зачинено Демократична партія "Європейська солідарність" | Кандидат: Віталій Ющик

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
12 Бер 2023
Дописи
17
Реакції
19
Бали
13
ChatGPT Image 24 мая 2025 г. 15_35_24-depositphotos-bgremover.png

image-depositphotos-bgremover.png

Гуманітарна місія на вокзалі міста Дніпро

Сьогодні спільно з представниками Служби безпеки України (СБУ), Державної кримінально-виконавчої служби (ДКВС) та українськими засобами масової інформації було здійснено виїзд на залізничний вокзал міста Дніпро з метою проведення гуманітарної місії.

Як Міністр України, я особисто координував процес доставки та роздачі гуманітарної допомоги для цивільного населення. Найактивнішу участь у заході взяли представники Верховної Ради України, які допомагали не лише з організаційними питаннями, а й безпосередньо долучилися до роздачі пакунків із продуктами, засобами гігієни та першої необхідності.

Присутність представників ЗМІ забезпечила відкритість і прозорість події, а робота у взаємодії з силовими структурами дозволила чітко та безпечно реалізувати поставлене завданн
я.

Цей виїзд продемонстрував силу спільної дії та важливість міжвідомчої взаємодії в умовах надзвичайних ситуацій.
UKRAINE GTA 05.06.2025 16_19_54.png
IMG_20250605_163911_315.jpg

Реєстрування
4 Гру 2022
Дописи
22
Реакції
29
Бали
33
🟦 ЗАЯВКА НА ВСТУП ДО ПАРТІЇ "ЄВРОПЕЙСЬКА СОЛІДАРНІСТЬ"
1. Ім’я та прізвище (IC):

Данііл Зінченко

2. Вік (IC): 32

3. Стаж проживання в місті (рівень): 26

4. Чому хочете вступити до партії "Європейська Солідарність"?

Бажання приєднатися до політичної партії "Європейська Солідарність" зумовлене глибоким переконанням у необхідності активної участі в розбудові демократичної, правової та незалежної України. У нинішніх умовах суспільних трансформацій та воєнних викликів особливого значення набуває чітка державницька позиція, що ґрунтується на європейських цінностях, повазі до прав людини, свободі та відповідальності кожного громадянина за майбутнє своєї країни. Саме такі засади закладено в ідеологічну платформу "Європейської Солідарності", яка послідовно підтримує стратегічний курс на євроатлантичну інтеграцію, захист територіальної цілісності України та зміцнення її обороноздатності. Партія об’єднує людей, для яких верховенство права, безпека громадян, розвиток демократичних інститутів і прозорість публічного управління не є абстрактними гаслами, а щоденною метою та відповідальністю. Прагнення стати частиною цієї спільноти зумовлене не лише ідейною спорідненістю, а й внутрішньою потребою долучитися до практичної реалізації змін, необхідних для успішного поступу держави в умовах сучасних глобальних і регіональних викликів. Участь у партійній діяльності розглядається як ефективний спосіб сприяння формуванню політик, що відповідають інтересам суспільства, а також як можливість впливати на процеси відбудови та оновлення України на засадах демократії, справедливості та солідарності.
Вступ до "Європейської Солідарності" — це свідомий крок, продиктований не лише політичними симпатіями, а передусім відповідальністю перед країною, прагненням працювати задля її стабільності, сили та гідного місця у співтоваристві європейських народів.

5. Яку користь ви можете принести партії?
Маю ґрунтовну підготовку у сфері публічного управління та аналітичної роботи, що дозволяє ефективно орієнтуватися у складних політичних та правових процесах. Умію системно мислити, оперативно аналізувати нормативні зміни та формулювати стратегічні пропозиції для їх адаптації в рамках партійної програми. Володію навичками комунікації як із представниками органів державної влади, так і з громадянським суспільством, що є важливим для налагодження діалогу, роз’яснення політичної позиції та популяризації ідей, які відстоює партія. Відповідально ставлюся до колективної роботи, маю досвід реалізації соціальних ініціатив, розробки проєктів нормативно-правового характеру, а також підготовки експертних висновків. Готовий долучатися до політичної діяльності на всіх рівнях, працювати з виборцями, організовувати просвітницькі заходи, розробляти аналітичні матеріали та брати участь у створенні партійних ініціатив, спрямованих на зміцнення державності, розвиток громадянського суспільства та впровадження європейських стандартів у практику державного управління.

6. Чи були ви членом інших партій?
[Ні]

7. Discord для зв’язку:
daniil_3inchenko

8. Готовність до участі в активностях партії (розіграші, голосування, публікації):
✅ Так, готовий бути активним членом партії

9. Додаю супровідні документи:
1. https://postimg.cc/v4xwx2Km
2. https://postimg.cc/4mnrjFs1

Данило Грицьков

Поважний гравець
Реєстрування
27 Лют 2023
Дописи
325
Реакції
145
Бали
48

Данііл Зінченко

2. Вік (IC): 32

3. Стаж проживання в місті (рівень): 26

Бажання приєднатися до політичної партії "Європейська Солідарність" зумовлене глибоким переконанням у необхідності активної участі в розбудові демократичної, правової та незалежної України. У нинішніх умовах суспільних трансформацій та воєнних викликів особливого значення набуває чітка державницька позиція, що ґрунтується на європейських цінностях, повазі до прав людини, свободі та відповідальності кожного громадянина за майбутнє своєї країни. Саме такі засади закладено в ідеологічну платформу "Європейської Солідарності", яка послідовно підтримує стратегічний курс на євроатлантичну інтеграцію, захист територіальної цілісності України та зміцнення її обороноздатності. Партія об’єднує людей, для яких верховенство права, безпека громадян, розвиток демократичних інститутів і прозорість публічного управління не є абстрактними гаслами, а щоденною метою та відповідальністю. Прагнення стати частиною цієї спільноти зумовлене не лише ідейною спорідненістю, а й внутрішньою потребою долучитися до практичної реалізації змін, необхідних для успішного поступу держави в умовах сучасних глобальних і регіональних викликів. Участь у партійній діяльності розглядається як ефективний спосіб сприяння формуванню політик, що відповідають інтересам суспільства, а також як можливість впливати на процеси відбудови та оновлення України на засадах демократії, справедливості та солідарності.
Вступ до "Європейської Солідарності" — це свідомий крок, продиктований не лише політичними симпатіями, а передусім відповідальністю перед країною, прагненням працювати задля її стабільності, сили та гідного місця у співтоваристві європейських народів.

Маю ґрунтовну підготовку у сфері публічного управління та аналітичної роботи, що дозволяє ефективно орієнтуватися у складних політичних та правових процесах. Умію системно мислити, оперативно аналізувати нормативні зміни та формулювати стратегічні пропозиції для їх адаптації в рамках партійної програми. Володію навичками комунікації як із представниками органів державної влади, так і з громадянським суспільством, що є важливим для налагодження діалогу, роз’яснення політичної позиції та популяризації ідей, які відстоює партія. Відповідально ставлюся до колективної роботи, маю досвід реалізації соціальних ініціатив, розробки проєктів нормативно-правового характеру, а також підготовки експертних висновків. Готовий долучатися до політичної діяльності на всіх рівнях, працювати з виборцями, організовувати просвітницькі заходи, розробляти аналітичні матеріали та брати участь у створенні партійних ініціатив, спрямованих на зміцнення державності, розвиток громадянського суспільства та впровадження європейських стандартів у практику державного управління.

[Ні]

7. Discord для зв’язку:
daniil_3inchenko

8. Готовність до участі в активностях партії (розіграші, голосування, публікації):

1. https://postimg.cc/v4xwx2Km
2. https://postimg.cc/4mnrjFs1
Схвалено!

Дмитро Бандаренко

Новий гравець
Реєстрування
5 Чер 2025
Дописи
2
Реакції
1
Бали
6
Дмитро Бандаренко

2. Вік (IC): 25

3. Стаж проживання в місті (рівень): 7

Мене приваблює ідеологія "Європейської Солідарності", яка ґрунтується на демократичних цінностях, захисті прав людини, прозорості управління та послідовному курсі на європейську інтеграцію. Переконаний, що саме ці орієнтири є основою для побудови справедливої та сучасної держави.

Я хочу приєднатися до політичної сили, яка діє рішуче й ефективно, а не обмежується лише словами. Готовий працювати, ініціювати зміни та бути корисним суспільству — задля стабільного розвитку країни, добробуту громадян і зміцнення демократичних інституцій.

Прагну навчатись на помилках та ставати краще, прикласти усі можливі руки для розвинення партії

ні

7. Discord для зв’язку:
@baobab0240

9. Додаю супровідні документи: "Тик" "Тик"

Віталій Ющик

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
6 Сер 2023
Дописи
315
Реакції
692
Бали
153
Вік
32
Дмитро Бандаренко

3. Стаж проживання в місті (рівень): 7

Мене приваблює ідеологія "Європейської Солідарності", яка ґрунтується на демократичних цінностях, захисті прав людини, прозорості управління та послідовному курсі на європейську інтеграцію. Переконаний, що саме ці орієнтири є основою для побудови справедливої та сучасної держави.

Я хочу приєднатися до політичної сили, яка діє рішуче й ефективно, а не обмежується лише словами. Готовий працювати, ініціювати зміни та бути корисним суспільству — задля стабільного розвитку країни, добробуту громадян і зміцнення демократичних інституцій.

Прагну навчатись на помилках та ставати краще, прикласти усі можливі руки для розвинення партії

ні

7. Discord для зв’язку:
@baobab0240

СХВАЛЕНО!

Владислав Воробей

Кошовий отаман
Реєстрування
9 Кві 2023
Дописи
156
Реакції
86
Бали
73
ChatGPT Image 24 мая 2025 г. 15_35_24-depositphotos-bgremover.png
Представники партії "Європейська солідарність" разом з Президентом України, 06.06.2025 року здійснили привітання до Дня журналіста, працівників ЗМІ. Було вручено грамоти, подяки та грошові сертифікати, за проявлену мужність, професіоналізм та стійкість, по показанню в засобах масової інформації все, що відбувається в нашій країні.

ТИК.

Прем'єр Міністр України Владислав ВОРОБЕЙ

Владислав Пeтровський

Молодший Адміністратор | Центральна Україна
Мл.Адміністратор
Реєстрування
25 Лют 2025
Дописи
98
Реакції
45
Бали
73
  1. Ім’я та прізвище (IC) Владислав Петровський
  2. Вік (IC): 22

1. Стаж проживання в місті (рівень): 22

1. Чому хочете вступити до партії "Європейська Солідарність"?,
    поділяю цінності партії: європейський вектор розвитку, верховенство права, повага до прав людини та прозорість влади. Хочу бути частиною команди, яка справді діє, а не просто обіцяє. Готовий вкладати свої сили у розбудову справедливого суспільства.
  2. Яку користь ви можете принести партії?,
Маю виликий досвід в сфері законодавства, Певний у своїй комунікацій, готовий до захисту громадян,
  1. Чи були ви членом інших партій?,
ні
  1. Discord для зв’язку:,
    vlad_petrovvv
  2. Готовність до участі в активностях партії (розіграші, голосування, публікації):,
    Так, готовий бути активним членом партії
  3. Додаю супровідні документи: Тик , Тик

Данило Грицьков

Поважний гравець
Реєстрування
27 Лют 2023
Дописи
325
Реакції
145
Бали
48
  1. Ім’я та прізвище (IC) Владислав Петровський

1. Стаж проживання в місті (рівень): 22

1. Чому хочете вступити до партії "Європейська Солідарність"?,
    поділяю цінності партії: європейський вектор розвитку, верховенство права, повага до прав людини та прозорість влади. Хочу бути частиною команди, яка справді діє, а не просто обіцяє. Готовий вкладати свої сили у розбудову справедливого суспільства.
  2. Яку користь ви можете принести партії?,
Маю виликий досвід в сфері законодавства, Певний у своїй комунікацій, готовий до захисту громадян,
  1. Чи були ви членом інших партій?,
ні
  1. Discord для зв’язку:,
    vlad_petrovvv
  2. Готовність до участі в активностях партії (розіграші, голосування, публікації):,
  3. Додаю супровідні документи: Тик , Тик
Схвалено!

Наурмо Овнпрайс

Шановний гравець
Реєстрування
26 Чер 2023
Дописи
34
Реакції
35
Бали
23
Вік
26
Адреса
З.Г.В ВМК МОЗ Д💔
  1. Ім’я та прізвище (IC): Володимир Своє
  3. Стаж проживання в місті (рівень): 21
  4. Чому хочете вступити до партії "Європейська Солідарність"?: Я Переконаний, що саме Європейська солідарність сможе відбудувати Україну та допомогати нашим громадянам які постраждали від війни.
  5. Яку користь ви можете принести партії?: Розвивати партію, допомогати нашій країні та допомога громадянам, прагнути кращого.
  6. Чи були ви членом інших партій?: ні
  7. Discord для зв’язку: _poltavskiy_
  8. Готовність до участі в активностях партії (розіграші, голосування, публікації : Так, я готовий
  9. Додаю супровідні документи: Жмяк, Жмяк

Віталій Ющик

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
6 Сер 2023
Дописи
315
Реакції
692
Бали
153
Вік
32
  1. Ім’я та прізвище (IC): Володимир Своє
  3. Стаж проживання в місті (рівень): 21
  4. Чому хочете вступити до партії "Європейська Солідарність"?: Я Переконаний, що саме Європейська солідарність сможе відбудувати Україну та допомогати нашим громадянам які постраждали від війни.
  5. Яку користь ви можете принести партії?: Розвивати партію, допомогати нашій країні та допомога громадянам, прагнути кращого.
  7. Discord для зв’язку: _poltavskiy_
  8. Готовність до участі в активностях партії (розіграші, голосування, публікації : Так, я готовий
  9. Додаю супровідні документи: Жмяк, Жмяк
СХВАЛЕНО!

Реєстрування
12 Тра 2024
Дописи
6
Реакції
4
Бали
6
  1. Ім’я та прізвище (IC): Ярослав Овсяницький
  2. Вік (IC): 24
  3. Стаж проживання в місті (рівень): 15
  4. Чому хочете вступити до партії "Європейська Солідарність"?: Я хочу допомагати людям які посьраждали від війни. Та хочу допомогти партії
  5. Яку користь ви можете принести партії?: Розвивати партію, допомогати нашій країні та допомагати людям
  7. Discord для зв’язку: zaroslav_ukrain_gta
  8. Готовність до участі в активностях партії (розіграші, голосування, публікації : Так,
  9. Додаю супровідні документи:тиць тиць

Віталій Ющик

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
6 Сер 2023
Дописи
315
Реакції
692
Бали
153
Вік
32
  1. Ім’я та прізвище (IC): Ярослав Овсяницький
  2. Вік (IC): 24
  3. Стаж проживання в місті (рівень): 15
  4. Чому хочете вступити до партії "Європейська Солідарність"?: Я хочу допомагати людям які посьраждали від війни. Та хочу допомогти партії
  5. Яку користь ви можете принести партії?: Розвивати партію, допомогати нашій країні та допомагати людям
  7. Discord для зв’язку: zaroslav_ukrain_gta
  8. Готовність до участі в активностях партії (розіграші, голосування, публікації : Так,
  9. Додаю супровідні документи:тиць тиць
СХВАЛЕНО!

Дaня Озеро

Підполковник поліції з 16.04.2024 по 20.04.2024
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
22
Реакції
7
Бали
8
Даня Озеро

3. Стаж проживання в місті (рівень): 22

Мені подобається мотив партії і дуже мене заваблює хотів вступити в партію щоб вам теж допомогти

Я буду допомагати вам з партією і в мене багато досвіду тому зможу принести плоди

ні

7. Discord для зв’язку:
danyaozero

Так точно

Віталій Ющик

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
6 Сер 2023
Дописи
315
Реакції
692
Бали
153
Вік
32
Даня Озеро

3. Стаж проживання в місті (рівень): 22

Мені подобається мотив партії і дуже мене заваблює хотів вступити в партію щоб вам теж допомогти

Я буду допомагати вам з партією і в мене багато досвіду тому зможу принести плоди

ні

7. Discord для зв’язку:
danyaozero

Так точно

СХВАЛЕНО!

Едуард Міхновський

Лідер ДКВС | Південна Україна
Реєстрування
7 Жов 2024
Дописи
234
Реакції
204
Бали
101

ЗАЯВКА НА ВСТУП ДО ПАРТІЇ "ЄВРОПЕЙСЬКА СОЛІДАРНІСТЬ"

Владислав Договіренко

3. Стаж проживання в місті (рівень): 6 (До вечору зроблю 7)

Хочу допомогти нашій країні в розвитку в всіх сферах правляння! Допомагать громадянам з рішенням їх проблем показати що влада може бути максимально наближенна до звичайного народу.

Я зможу викнувати адвокатьську роботу в максимально корисній формі для людей, допоможу припинити без законня від працівників НПУ/СБУ якщо воно буде присутнє!

[Вкажи “Ні” або “Так, був членом партії …”] Ні

7. Discord для зв’язку:
vlad032282

Данило Грицьков

Поважний гравець
Реєстрування
27 Лют 2023
Дописи
325
Реакції
145
Бали
48

ЗАЯВКА НА ВСТУП ДО ПАРТІЇ "ЄВРОПЕЙСЬКА СОЛІДАРНІСТЬ"

Владислав Договіренко

3. Стаж проживання в місті (рівень): 6 (До вечору зроблю 7)

Хочу допомогти нашій країні в розвитку в всіх сферах правляння! Допомагать громадянам з рішенням їх проблем показати що влада може бути максимально наближенна до звичайного народу.

Я зможу викнувати адвокатьську роботу в максимально корисній формі для людей, допоможу припинити без законня від працівників НПУ/СБУ якщо воно буде присутнє!

[Вкажи “Ні” або “Так, був членом партії …”] Ні

7. Discord для зв’язку:
vlad032282

Схвалено!

Віталій Ющик

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
6 Сер 2023
Дописи
315
Реакції
692
Бали
153
Вік
32
Сьогодні спільно з Службою безпеки України, прибув до Національної поліції України для знайомства з працівника, спілкування. Також поспілкувавшись із співробітниками різних рангів, було питання щодо покращення для організаці. Також були видання гум. допомоги від Верховної ради України та видача преміювання! Дані побажання співробітників Національної поліції України були вислухані та записанні у робочий блокнот для вирішення та покращення проблемних питань!

До кінця неділі будуть покращення щодо вирішення проблемних питань та будуть знову приїзд для обговорення цих питань!

ДОКАЗИ - Звіт

Юра Хомс

HOMS - 100 ❤
Реєстрування
20 Січ 2023
Дописи
27
Реакції
24
Бали
11

Юра Хомс

3. Стаж проживання в місті (рівень): 8

Тому що вона відображає мою життєву позицію — це курс на європейську інтеграцію, демократичні реформи, боротьбу з корупцією та підтримку української армії. Для мене важливо, щоб Україна була частиною цивілізованого світу, де поважають права людини, де влада підзвітна суспільству, а майбутнє країни будується на знаннях, гідності та єдності.

Я можу принести партії "Європейська Солідарність" користь своєю активністю, відповідальністю та готовністю працювати на результат. Я добре орієнтуюсь у цифрових технологіях, вмію чітко комунікувати та аналітично мислити. Можу допомагати в організації кампаній, інформаційному супроводі, волонтерстві, участі у громадських заходах та роботі з молоддю.

Ні

7. Discord для зв’язку:
georgeeg

Так

*Тиць*, *Тиць*

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі