- Реєстрування
- 27 Вер 2022
- Дописи
- 3,536
- Реакції
- 1,277
- Бали
- 643
Звіт від Демократичної партії "УДП"
Як керівник Демократичної партії “УДП”, хочу повідомити про результати нашої законодавчої діяльності за 18.08.2026.
Нещодавно мною було підготовлено та подано до Верховної Ради України кілька важливих законопроєктів, спрямованих на розвиток держави, підтримку суспільних інтересів та вдосконалення правової системи.
Після розгляду у комітетах та голосування в сесійній залі всі подані мною законопроєкти були успішно прийняті.
Як керівник Демократичної партії “УДП”, хочу повідомити про результати нашої законодавчої діяльності за 18.08.2026.
Нещодавно мною було підготовлено та подано до Верховної Ради України кілька важливих законопроєктів, спрямованих на розвиток держави, підтримку суспільних інтересів та вдосконалення правової системи.
Після розгляду у комітетах та голосування в сесійній залі всі подані мною законопроєкти були успішно прийняті.
Серед них:
- [038] Законопроєкт про створення Закону Чорноморського Краю "Про судоустрій та статус суддів";
- [039] Законопроєкт про створення Закону Чорноморського Краю "Про Державну Службу з Надзвичайних Ситуацій";
- [040] Законопроєкт про внесення змін до Кримінального Кодексу Чорноморського Краю;
- [041] Законопроєкт про створення Закону Чорноморського Краю "Про затвердження витягу з тиру".
Це є вагомим результатом злагодженої роботи нашої партії та підтвердженням того, що ми діємо в інтересах народу Чорноморського Краю.
Також наша команда буде працювати над відмовленими законопроєктами та згодом буде звіт про нашу роботу.
Я дякую усім колегам, членам партії та громадянам, які підтримують наші ініціативи. Ми продовжимо працювати задля стабільності, справедливості та процвітання нашої держави.
З повагою,Також наша команда буде працювати над відмовленими законопроєктами та згодом буде звіт про нашу роботу.
Я дякую усім колегам, членам партії та громадянам, які підтримують наші ініціативи. Ми продовжимо працювати задля стабільності, справедливості та процвітання нашої держави.
Артем Судаков