Женя Фенікс
|02 Західна Україна
- Реєстрування
- 19 Вер 2023
- Дописи
- 111
- Реакції
- 80
- Бали
- 33
Партія "Українська Земля"
Засновник Партії - Женя Фенікс
Заступник Засновника Партії - Іван Денисенко
Куратор Партії - Женя Фенікс
Учасники Партії:
Женя Фенікс
Іван Денисенко
Станіслав Коломойский
Артем Гриценко
Іван Босович
Микита Бірюк
Діма Варвар
Женя Романюк
Умови для вступу в партію:
1. Проживати в області не менше 7 років (можливі виключення);
2. Пройти співбесіду;
3. Немати засуджуваних або невирішених кримінальних справ;
4. Внести вступний внесок у розмірі 50.000 грн.
5. Написати у спец-зв'язок ((діскорд)) fartovii22
Контактні данні керівництва:
Кандидат у президенти - Женя Фенікс (fartovii22)
Біографія кандидата: РП біографія
Благодійний внесок у вигляді 1.000.000 грн на фонд “Будуємо Україну разом” -
Кандидати на посаду Прем’єр Міністра - Іван Денисенко (ctalker1397)
Кандидат на посаду Мін.Юст.- Станіслав Коломойский
Кандидат на посаду Мін.МВС-Микита Бірюк
Кандидат на посаду Мін.НС-Діма Варвар
Кандидат на посаду Мін.ОЗ-Іван Босович
Кандидат на посаду Мін.ОБ-Артем Гриценко
Кандидат на посаду Речника президента-Вакантно
Кандидат на посаду Голову партії-Женя Романюк
Кандидат на посаду Заступника Голови партії-Вакантно
Кандидат на посаду народного депутата-Вакантно
Склад партії не повний бо ми не корупційна партія яка йде зі своїми людьми а даємо змогу людям спробувати себе!
Що партія зміне після перемоги на виборах:
Далі написано кандидатами на посаду міністрів
Міністерство Внутрішних Справ:
Що буду робити на посаді:
1. Я буду інформувати та надавати роз'яснення щодо здійснення державної політики у сфері внутрішніх справ( те що робе державні структури я буду пояснювати кожен крок в нутрішних справах)
2. забезпечення здійснення соціального діалогу у сфері внутрішніх справ ( буду допомогати знайти спільну мову між держ. Структурами.... в нутрішних справах)
3. інформування та надання роз’яснень щодо реалізації державної політики у сфері внутрішніх справ ( мені потрібно пояснювати, що, де, коли, як, я хочу втілити це все в внутрішніх справах)
Думаю що хвате, якщо надо то можу більше
Що буду змінювати на посаді:
1. Я буду більше працювати
2. Буде більше перевірок, буде більше, і краще буде знати президент і всі +- про справи внутрішні справи в державі
3. Держ. Структури будут, подавати/я буду провіряти, як справи в державі, щоб не було усякої ((фігні))
Міністерство Оборони:
1.Вести реформу на реєстрацію отз (Для того щоб Сили Оборони патрулювали тереторію)
2.Військова реформа: Модернізація та розвиток збройних сил, включаючи придбання нового військового обладнання та збільшення бюджету на оборону.
3.Ввести систему патрулів силами ЗСУ в м. Дніпро та м. Київ. Патрулювання військовими ЗСУ буде відбуватися за допомогою транспорту.
Мета: забезпечення порядку та безпеки.
4.Раз в місяць буде проводитися парад військової техніки й різних підрозділів ЗСУ.
5.Раз в місяць буде проходити конкурс на тему - "Найкращий знавець статуту".
6.Буде створений новий відділ по спеціальній підготовці військових снайперів.
Міністерство Охорони Здоров'я:
1. Для того, щоб люди могли лікуватися по запису на держпорталі, створити запис до лікаря буде безкоштовно, а головний лікар там вкаже найбільш досвідчених лікарів.
2. Також кожного тижня кожен лікар, нижче за 9 звання, зобов'язаний пройти атестацію на профпридатність, за результатом якої буде відомо, чи зможе він далі лікувати людей.
3. За бажання на держ порталі подати заяву на отримання сімейного лікаря, отримати можна того якого забажаєте або ж головним лікарем буде наданий сімейний лікар.
4. Також я буду обговорювати проблеми які є в лікарів і буду знаходити вирішення цих проблем.
1. Систему видачі грошей на премії для лікарів, премії зможуть отримають тільки досвідчені та професійні лікарі.
2. Також я буду змінювати з головним лікарем графік роботи, якщо перерва хтось з лікарів зобов'язаний працювати а потім зможемо помінятися з іншими лікарем і іти на перерву.
Міністерство Надзвичайних Ситуацій:
1. Введу систему реєстрацій протигасників (для того щоб був реєстр протигасників)
2. Введу закон про академію ДСНС (В результаті для того щоб потрапити до підрозділів які будуть доступні на 2 званні треба скласти тест)
3. Розроблю законопроект про Авто для ДСНС (Для того щоб водії пожежних авто їздили обережніше)
1. Відношення до служби в лавах ДСНС
Міністерство Юстицій:
1. Введу закон про Школу Адвокатів (Будуть змінені ціни на навчання, та гроші з навчання повині бути надані до держ. бюджету)
2. Буду робити так щоб Міністерство Юстицій співпрацювало з усіма держ.організаціями
Від себе додам:
Кожен знас буде боротися з корупцією за витрати грошей з держ. бюджету буде сурове покарання!
Цілі партії:
Подолати корупцію
Змінити життя громадян
Засновник Партії - Женя Фенікс
Заступник Засновника Партії - Іван Денисенко
Куратор Партії - Женя Фенікс
Учасники Партії:
Женя Фенікс
Іван Денисенко
Станіслав Коломойский
Артем Гриценко
Іван Босович
Микита Бірюк
Діма Варвар
Женя Романюк
Умови для вступу в партію:
1. Проживати в області не менше 7 років (можливі виключення);
2. Пройти співбесіду;
3. Немати засуджуваних або невирішених кримінальних справ;
4. Внести вступний внесок у розмірі 50.000 грн.
5. Написати у спец-зв'язок ((діскорд)) fartovii22
Контактні данні керівництва:
Кандидат у президенти - Женя Фенікс (fartovii22)
Біографія кандидата: РП біографія
Благодійний внесок у вигляді 1.000.000 грн на фонд “Будуємо Україну разом” -
Кандидати на посаду Прем’єр Міністра - Іван Денисенко (ctalker1397)
Кандидат на посаду Мін.Юст.- Станіслав Коломойский
Кандидат на посаду Мін.МВС-Микита Бірюк
Кандидат на посаду Мін.НС-Діма Варвар
Кандидат на посаду Мін.ОЗ-Іван Босович
Кандидат на посаду Мін.ОБ-Артем Гриценко
Кандидат на посаду Речника президента-Вакантно
Кандидат на посаду Голову партії-Женя Романюк
Кандидат на посаду Заступника Голови партії-Вакантно
Склад партії не повний бо ми не корупційна партія яка йде зі своїми людьми а даємо змогу людям спробувати себе!
Що партія зміне після перемоги на виборах:
Далі написано кандидатами на посаду міністрів
Міністерство Внутрішних Справ:
1. Я буду інформувати та надавати роз'яснення щодо здійснення державної політики у сфері внутрішніх справ( те що робе державні структури я буду пояснювати кожен крок в нутрішних справах)
2. забезпечення здійснення соціального діалогу у сфері внутрішніх справ ( буду допомогати знайти спільну мову між держ. Структурами.... в нутрішних справах)
3. інформування та надання роз’яснень щодо реалізації державної політики у сфері внутрішніх справ ( мені потрібно пояснювати, що, де, коли, як, я хочу втілити це все в внутрішніх справах)
Думаю що хвате, якщо надо то можу більше
1. Я буду більше працювати
2. Буде більше перевірок, буде більше, і краще буде знати президент і всі +- про справи внутрішні справи в державі
3. Держ. Структури будут, подавати/я буду провіряти, як справи в державі, щоб не було усякої ((фігні))
Міністерство Оборони:
1.Вести реформу на реєстрацію отз (Для того щоб Сили Оборони патрулювали тереторію)
2.Військова реформа: Модернізація та розвиток збройних сил, включаючи придбання нового військового обладнання та збільшення бюджету на оборону.
3.Ввести систему патрулів силами ЗСУ в м. Дніпро та м. Київ. Патрулювання військовими ЗСУ буде відбуватися за допомогою транспорту.
Мета: забезпечення порядку та безпеки.
4.Раз в місяць буде проводитися парад військової техніки й різних підрозділів ЗСУ.
5.Раз в місяць буде проходити конкурс на тему - "Найкращий знавець статуту".
6.Буде створений новий відділ по спеціальній підготовці військових снайперів.
Міністерство Охорони Здоров'я:
1. Для того, щоб люди могли лікуватися по запису на держпорталі, створити запис до лікаря буде безкоштовно, а головний лікар там вкаже найбільш досвідчених лікарів.
2. Також кожного тижня кожен лікар, нижче за 9 звання, зобов'язаний пройти атестацію на профпридатність, за результатом якої буде відомо, чи зможе він далі лікувати людей.
3. За бажання на держ порталі подати заяву на отримання сімейного лікаря, отримати можна того якого забажаєте або ж головним лікарем буде наданий сімейний лікар.
4. Також я буду обговорювати проблеми які є в лікарів і буду знаходити вирішення цих проблем.
1. Систему видачі грошей на премії для лікарів, премії зможуть отримають тільки досвідчені та професійні лікарі.
2. Також я буду змінювати з головним лікарем графік роботи, якщо перерва хтось з лікарів зобов'язаний працювати а потім зможемо помінятися з іншими лікарем і іти на перерву.
Міністерство Надзвичайних Ситуацій:
1. Введу систему реєстрацій протигасників (для того щоб був реєстр протигасників)
2. Введу закон про академію ДСНС (В результаті для того щоб потрапити до підрозділів які будуть доступні на 2 званні треба скласти тест)
3. Розроблю законопроект про Авто для ДСНС (Для того щоб водії пожежних авто їздили обережніше)
1. Відношення до служби в лавах ДСНС
Міністерство Юстицій:
1. Введу закон про Школу Адвокатів (Будуть змінені ціни на навчання, та гроші з навчання повині бути надані до держ. бюджету)
2. Буду робити так щоб Міністерство Юстицій співпрацювало з усіма держ.організаціями
Від себе додам:
Кожен знас буде боротися з корупцією за витрати грошей з держ. бюджету буде сурове покарання!
Цілі партії:
Подолати корупцію
Змінити життя громадян