Розглянуто Деморган не за що

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микола Лорей

Новий гравець
Реєстрування
26 Січ 2026
Дописи
3
Реакції
0
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Микола Лорей
2. Нікнейм адміністратора: Ваня Мейсон
3. Суть скарги: Я приїхав на зліт бізнесу, намагався підійти до точки яка була тупо заблокована, і мене посадили на 20хв. І я не встигаю купити бізнес.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):https://streamable.com/5wwveg
5. Дата порушення: 30.01.2026

Алєкс Зеленський

Новий гравець
Реєстрування
31 Січ 2026
Дописи
2
Реакції
0
Бали
4
В мене нікнейм Алєкс Зеленський проблема та сама там же був теж на 20 хвилин Ваня Мейсон посадив, хотя я пояснював і просив що я новенький я перший раз на бізнесі зліті я підходив пробував хоть подивитись і узнать що як а мене на 20 хвилин. Потім коли я начав пояснювати і там я не один був такаж історія як і у Миколи, були розбірки і я просив звільнити мене я поїду працювати мене я домагався мені він все одно сказав ні відсидіти я відійшов подалі від розбірок з МИколой і Ванєй, і став ждати і тут мені порушення правил 4.10 заблокував мене на 4 дні. Я вас прошу будьласка звільніть мене або дайте 180 минут МУТА як по правилу теж можно будьласка. Я більше лізти і перечить не буду. ДЯКУЮ. Алєкс Зеленський 205713

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Розумію, що цей зліт міг бути першим для вас. Справа в тому, що гравці, які приходять на зльот раніше інших, чесно займають краще місце для зльоту. Ви ж, спробами перепригнути гравців, намагались "зламати чергу", яка була справедливою. Зважаючи на попередження адміністратора в чат, ви його проігнорували та продовжили свої дії, через що і були ув'язнені.

Порушень в діях адміністратора не вбачаю. Однак, з ним буде проведена розмова щодо чіткіших роз'яснень правил та наслідків їх порушення.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі