В очікуванні Деморган

Twinky

Шановний гравець
Реєстрування
20 Чер 2023
Дописи
63
Реакції
43
Бали
21
Я пропоную повернути старий деморган, тому що думаю, багатьом гравцям не подобається, що тебе відкидають на 15 хв, а ти сідаєш у ДКВС на 2 години через розшуки. Тому я пропоную повернути старий деморган, але трішки оновлений, де гравці зможуть відпрацьовувати свої покарання на різних нових роботах, які ви для нас зробите, бо як це виходить, що ми сидимо ще й за розшуки в ДКВС? Цим повинні займатися державні організації. Дякую за увагу!

Artem.ua.

Козак
Реєстрування
28 Сер 2023
Дописи
54
Реакції
7
Бали
11
Я пропоную повернути старий деморган, тому що думаю, багатьом гравцям не подобається, що тебе відкидають на 15 хв, а ти сідаєш у ДКВС на 2 години через розшуки. Тому я пропоную повернути старий деморган, але трішки оновлений, де гравці зможуть відпрацьовувати свої покарання на різних нових роботах, які ви для нас зробите, бо як це виходить, що ми сидимо ще й за розшуки в ДКВС? Цим повинні займатися державні організації. Дякую за увагу!
За!

Димитрій Лаврентьєв

Центральна Україна 01.
Реєстрування
9 Жов 2023
Дописи
149
Реакції
53
Бали
33

Проти! Як вже отримали покарання, треба вже відсидіти і за минулі!!!

Реєстрування
20 Сер 2024
Дописи
18
Реакції
11
Бали
8

Проти! Як вже отримали покарання, треба вже відсидіти і за минулі!!!

вот когда вот пойдешь в клани тулиться и когда тебя госка спецально будет тебя тулить и ты окажейся в ДКВС потом после етого голосуй или Админ откинет и ето не чесно не по рп то когда тебя госка убивает и ты в ДКВС появляеся то ето не по рп такшо и твое мнения не спрашивали спрашивали мнения у игроков гта юкрейн а не у тех кто был нон рп игроком

Влад Сергійович

Новий гравець
Реєстрування
5 Лип 2024
Дописи
3
Реакції
0
Бали
4
За

Реєстрування
26 Лип 2023
Дописи
56
Реакції
13
Бали
13
Вік
26
+

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі