Відмовлено Дендзоку Узумакі РП-біографія

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
16 Січ 2025
Дописи
43
Реакції
18
Бали
21

Походження

Моє ім’я — Дендзоку Узумакі. Я народився у серці кримінальної імперії Якудзи. Замість казок мені читали звіти про поставки наркотиків, замість дитячих іграшок — я вчився збирати пістолети з заплющеними очима. Мій батько — легенда японського злочинного світу, і я був вирощений як спадкоємець імперії.

Поки інші діти грали в пісочниці, я вчився, як керувати людьми через страх і повагу. Моє виховання було суворим, але справедливим. Я був не просто сином — я був проєктом, інструментом для майбутнього панування клану поза межами Азії.

Місія

З роками я довів свою вірність і ефективність. За мною — десятки завершених справ, зниклих конкурентів і налагоджених ланцюгів тіньової торгівлі. Тож коли настав час вийти за межі традиційних територій, вибір був очевидним — мене відправили в Україну, щоб створити першу міжнародну гілку Якудзи.

Це була не просто місія — це була моя ініціація, моя спадкова корона, яку я мав здобути сам.

Початок в Україні

Я прибув один. Без шуму, без супроводу. У моїй кишені — зв’язки, у моїй голові — план, у серці — холодна рішучість. Першим кроком було знайти точку опори: приміщення, обладнання, стартовий капітал. Завдяки старим зв’язкам мені вдалося знайти місце для облаштування нашої бази.

Це був підвал. Звичайне занедбане приміщення. Але під моїм контролем воно стало серцем операції. Там я облаштував виробничу лінію, заклав основу логістики і почав створювати щось більше, ніж просто точку — нову епоху в історії Якудзи.

Становлення

Після облаштування бази я отримав першу партію товару з Японії та кількох досвідчених людей. Почалося масштабне будівництво імперії. Я уклав союзи, знищив конкурентів, купив тих, кого не міг зламати.

Я вибудував усе з нуля — логістику, підпільні лабораторії, точки збуту, канали впливу в органах. Моє ім’я почали шепотіти вулицями з повагою і страхом.

Реєстрування
21 Бер 2025
Дописи
26
Реакції
19
Бали
8
Вітаю, нажаль ваша біографія - відхилена!
Причини згідно пунктів правил написання РП Біографії *клік*

1. Біографія має сягати обсягу не менш ніж 4000 символів(не враховуючи пробіли/пропуски).
25. Заборонено писати біографію від 1 лиця.

Інтервалу часу перед подачею наступної РП Біографії немає.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі