Зачинено Дениска Сато/// РК

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
19 Січ 2023
Дописи
119
Реакції
24
Бали
28
  1. Нікнейм гравця: Дениска Сато
  2. Особистий нікнейм: Вілям Азовскій
  3. Суть скарги: на мене ця особа написала скаргу за дм і за дб в данній ситуації БУВ захват БП і вони були не далеко від захвату і підїхав до людей по якіх я до цього стріляли і чути як ця людина сидить в діскорді я так зрозумів с цими людьми, далі після цього коли він помер він приїзжає на гору і хотів мене вбити і можно зрозуміти що це рк тому що не пройшло 15 ХВ це можна зрозуміти по його відео це 1 відео
    це 2 відео
    доказів в мене немає що він був на горі але видно що людина біжить з напрямку гори в сторону БП з автоматом і мене штовхнув лексус тому я не винний за ДБ тому прошу дати покарання гравцю за РК і якби не було РК з сторони гравця то не було би в мене порушення за ДБ
  4. Докази (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Вілям-Азовскій-db-dm.77327/#post-349476 відео гравця і подивіться на час
  5. Дата порушення: 24.09.2023

Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
206
Реакції
282
Бали
66
Прошу надати докази.
Далі я їхав просто по стежинці і перевернувся. побіг дивитись що на бп і ти мене просто береш дбшиш.
Хочу запитати якщо захоплюють госники бп то це вони мають всіх стріляти як неоф?? Це законно?

Реєстрування
19 Січ 2023
Дописи
119
Реакції
24
Бали
28
Прошу надати докази.
Далі я їхав просто по стежинці і перевернувся. побіг дивитись що на бп і ти мене просто береш дбшиш.
Хочу запитати якщо захоплюють госники бп то це вони мають всіх стріляти як неоф?? Це законно?
Бежать на БП с автоматом? Капец ты умом плеснул

Макс Ігнатченко

Автор законів | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
2,037
Реакції
1,765
Бали
253
Адреса
Нікополь
Вітаю шановний гравець.

Скарга написана від 3-го лиця.

Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі