Розглянуто Дениска Сато (60416) // Багоюз - Битва за замовлення (+ детальный розгляд багоюзу)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Пабло Ескобар (Енжинов)

Лідер клану EngineFamQ
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
484
Реакції
5,014
Бали
113
1. Нікнейм гравця: Дениска Сато (60416)
2. Особистий нікнейм: Пабло Ескобар
3. Клан порушника:
Sakura
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому:
Toxic
5. Суть скарги:

Порушення правил "Битви за замовлення" та загальних правил проєкту від лідера клану, а саме стрільба через текстуру стіни - багоюз.

Докази того, що це був саме він: (він єдиний, хто був в такому капелюсі на битві)

Також хочу зауважити, що це не перший та думаю не останній багоюз від клану Sakura, ось минула скарга: https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...-Фіксанутий-Багоюз-Битва-за-замовлення.80684/

Прошу вибачити, що відео без звуку ( щось не так з драйверами відеокарти, відкат робив через неї ), але на відео чітко видно, що с 00:11 секунди по 00:13 секунду в мене знімається індикатор бронежелета від куль гравця - Дениска Сато, котрі летять через стіну, а в цей момент по самому гравцю попасти неможливо через те, що він присів та спеціально забагоюзив, звісно для отримання хоть якоїсь переваги.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
+

Також прикріплюю відео з детальним розглядом цього багоюзу, для зручного розгляду адмістратором.

Для цього я провів
"експеримент" в якому чітко показав як працює данний баг, докази залишаю нижче:

На цій позиції був я:

На цій позиції був Дениска Сато, де спеціально користувався перевагою:

6. Докази (скріншот/відео):

7. Дата порушення:
13.10.2023

Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
206
Реакції
282
Бали
66
1. Відео без звуку
2. Мені тебе не так було видно і позиція яку займає дівчина то вона не так сидить як в тебе на відкаті першою скарги.
3. Мені здається це вже злив гравця ?

Кирило Сьомкін

ГС.Неоф на пенсії| Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лис 2022
Дописи
1,562
Реакції
753
Бали
213
Вітаю, шановний гравець. Провівши розслідування щодо даної ситуації, виношу вердикт
Гравець ID #60416 отримає покарання за Багоюз

Клан Sakura отримує догану за порушення від лідера клану

Розглянуто

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі