Кирило Шило
Юрист
- Реєстрування
- 1 Кві 2024
- Дописи
- 137
- Реакції
- 89
- Бали
- 33
- Нікнейм лідера/заступника: Денис Альварез
- Особистий нікнейм: Мага Терехов
- Суть скарги: стояв в АФК не по формі, після того як мене покликали співробітники сказав "тебе кличуть" я побачив в рації те що Заступник Денис Альварез намагався вийти зі мно на зв"язок при тому бачив те що я стою афк без форми! після чого я підбіг до Дениса та намагався сказати та записати все на фрапс але після того як я натиснув на F12 яка викликала функцію запису екрану, в мене все залагало, через буквально хвилину я стою на впроти Дениса та він убіг від мене, запис був не записаний так як після того як я вимкнув запис, все повернулося, звільнили мене за порушення статуту УЗ а саме за: 3.1 та 3.2 які значять наступне: Глава 3. Заборони співробітника
3.1 Заборонено порушувати цей статут.
3.2 Заборонено ігнорувати/не виконувати накази старших за посадою.
Що я не вважаю за причиною звільнення тим паче, в мене залишилося 1 догана так як Начальник УЗ а саме Кирило Артемчук не зміг зняти мені 2 догани, причиною цього стала система яка писала що "Ви вже сьогодні видали премію цьому працівнику" Я чікував Кирила 14.05.24 з 8 ранку за київським часом щоб він зняв мені догану та звільнив мене За власним Бажанням, догани повинні були знятися за скаргами написаними 14.05.24. Я прошу прийняти якісь міри тому що людина а саме Денис Альварез намагався мене злити але йому за моїми скарагами повинні були провести профелактичну бесіду, але йому схоже це не допомігло. Я прошу з богу Керівництва за Державними структурами згідно правил покарати Заступника Лідера Укр. Залізниці та видати або справку або дозвіл про те що в мене буде КД 3 дні замість за порушення статуту 5 днів, або повернути мене на посаду та звільнити За власним Бажанням, щоб наступні лідери або їх заступники могли мене взяти на роботу 17.05.24 замість 19.05.24!!! Також Мені повідомила ЗГС Держ про те що мене повинні зняти ЗВБ за скаргою але мене ще не встиг зняти Кирило Як зняв Денис за порушення статуту який максимум повинен був повліяти на 1 догану а не звільнення! - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 14.05.24