- Реєстрування
- 10 Тра 2024
- Дописи
- 627
- Реакції
- 1,121
- Бали
- 113
- Нікнейм гравця: Денис Арбітражнік
- Особистий нікнейм: Шон Джонсон
- Суть скарги: Під час патрулювання ми виявили транспортний засіб без номерних знаків. Було прийнято рішення зупинити автомобіль для перевірки. У ході спілкування встановлено, що водієм є працівник НПУ, який під час робочої зміни перебував поза службою без поважних причин, а також вів себе неадекватно та з неповагою.
Коли я розпочав оформлення адміністративного правопорушення, громадянин почав тікати та зник на транспортному засобі. Згодом ми знову виявили цей автомобіль без номерних знаків. Особа перебувала разом із представниками ОПГ та продовжувала прогулювати робочу зміну. Було прийнято рішення провести процесуальні дії, однак громадянин свідомо уникнув відповідальності та вийшов із гри, чим порушив правила РП.
Я не мав на меті когось «зливати» чи навмисно нашкодити, проте я надав відеодокази генералу та полковнику. У полковника відеоматеріал виявився неякісним, тому я повідомив, що передам якісні докази генералу. Після цього мною було проігноровано, у зв’язку з чим змушений звернутися на форум для розгляду даної ситуації. - Тайм-коди: 0:33 Зупинил автомобіль, 1.24 Показав посвідчення що він є працівником поліції, 2:04 Уїхав на автомобілі, 2:47 Зупиняємо авто вдруге та він продовжує кататись з ОПГ, 4:21 Вийшов з гри.
- Докази (скріншот/відео): відео and знімки екрана
- Дата порушення: 13.11.2025