Розглянуто Денис Архангел | Не вірний розгляд скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Арсен Договіренко

Безработний
Реєстрування
25 Чер 2024
Дописи
122
Реакції
120
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора: Денис Архангел
  2. Особистий нікнейм: Арсен Договіренко
  3. Суть скарги:
    Знову трапилась ситуація, яка, на жаль, стала вже типовою — приклад адміністратора, якого було призначено по знайомству. Такі адміністратори часто не знають правил сервера та не розуміють, як правильно розглядати скарги й видавати покарання гравцям.

Цього разу я подав скаргу на гравця за DM у GZ, проте адміністратор Денис Архангел виніс неправильне рішення, повністю проігнорувавши докази. На моєму фрапсі чітко видно нік гравця, який вбив мене, а також у логах підтверджено, що саме він це зробив. Незважаючи на це, адмін відмовив у скарзі без жодних об'єктивних підстав.

Прошу не лише провести бесіду з адміном, а й видати йому покарання за халатне ставлення до своїх обов’язків. Така поведінка дискредитує всю адміністрацію сервера. Також звертаюся з проханням ретельніше перевіряти нових адміністраторів і забезпечувати їм належне навчання перед тим, як давати доступ до модерації.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): клик
  5. Дата походження: 06.06.2025

Данієль Хомс

UG | Senior Tester
Tester
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
3,133
Реакції
949
Бали
253
Вітаю!
Шановний гравець передивившись ваш відео-доказ, хочу зауважити, що дійсно було порушення від гравця який вбиви вас у зеленій зоні, так помилка адміністратора була, але на сам перед відео-доказ був поганої якості(зараз відео-доказ знаходиться у якості 1080, коли адміністатор перегрлядав ваш відео-доказ якість була зниженою, тому-що відео було загружено на платформу та форум одразу, та адмінвстратор і-за не чіткої якості адміністратор зробив помилку, і на жаль виніс такий вердикт, щодо покарання адміністратору - з ним буде проведена дисциплінарна бесіда, щодо цією ситуації, та вся слідкуюча адміністрація буде уважніше ставитися до скарг, вибачаємося за не зручності наступного разу пишіть мені в діскорді, якщо побачите ще раз порушення та не уважність з боку слідкуючої адмістрації.

Скарга буде перерозглянута особисто мною, приємної вам гри.

Мій діскорд - solomoncls

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,953
Реакції
1,817
Бали
253
Вітаю
Відповідь була надана від ГС неоф.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі