Тимофій Морріс💎
Майор ЗСУ | Східна Україна 03
- Реєстрування
- 6 Лют 2023
- Дописи
- 295
- Реакції
- 887
- Бали
- 153
Нікнейм адміністратора:
Денис Ведмідь
Особистий нікнейм:
Тимофій Житомирський
Суть скарги:
По-перше, гравець Вася Ворон пише у
виклик - "Мусора шляхи" і не 1 раз.
Потім ми його зупиняємо біля МОЗ К та він просто тікає.
Далі ми його вбиваємо, так як є загроза нашому житті.
Він з'являється в лікарні, лекається та виходить з гри, нажаль прямих відео доказів немає,
але видко як машину яку він заспавнил пропадає.
Потім заходить до гри та знову пише. Вилітає його клан, я починаю 1 по ньому стріляти так як він тікав від нас,
та неповажно ставився до нас.
Я починаю стріляти до мене тп цей адміністратор та каже навіщо я його DM, я підлітаю
до МОЗ там де мої співробітники вже його кафають, мене відкидують прям тоді коли я кафал їх.
Тобто це втручання в РП процес, не бачив повної ситуації. Відкидує мене до деморгану,
та я прошу щоб він тп до мене що він і робе, там я вже починаю на нього гнати, з мутом я згодний,
але яким чином адіністратор втручається в РП процес та не бачучи повної ситуації може відкидувати.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
за потребую надам докази
Дата походження:
16.05.2025
Денис Ведмідь
Особистий нікнейм:
Тимофій Житомирський
Суть скарги:
По-перше, гравець Вася Ворон пише у
виклик - "Мусора шляхи" і не 1 раз.
Потім ми його зупиняємо біля МОЗ К та він просто тікає.
Далі ми його вбиваємо, так як є загроза нашому житті.
Він з'являється в лікарні, лекається та виходить з гри, нажаль прямих відео доказів немає,
але видко як машину яку він заспавнил пропадає.
Потім заходить до гри та знову пише. Вилітає його клан, я починаю 1 по ньому стріляти так як він тікав від нас,
та неповажно ставився до нас.
Я починаю стріляти до мене тп цей адміністратор та каже навіщо я його DM, я підлітаю
до МОЗ там де мої співробітники вже його кафають, мене відкидують прям тоді коли я кафал їх.
Тобто це втручання в РП процес, не бачив повної ситуації. Відкидує мене до деморгану,
та я прошу щоб він тп до мене що він і робе, там я вже починаю на нього гнати, з мутом я згодний,
але яким чином адіністратор втручається в РП процес та не бачучи повної ситуації може відкидувати.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
за потребую надам докази
Дата походження:
16.05.2025