Зачинено Денис Грей / Неуважність / Ігнорування порушень від гравців

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хікару Міллер

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
11 Кві 2025
Дописи
996
Реакції
495
Бали
68
Нікнейм адміністратора: Денис Грей
Особистий нікнейм: Мирослав Коваленко
Суть скарги:
Вітаю.
Звертаюсь зі скаргою на адміністратора Дениса Грея.

Сьогодні о 18:25 відбувався зліт котеджу, за яким слідкував вищевказаний адміністратор. Проте він ігнорував частину порушень правил. Вважаю, що якщо адміністратор приходить контролювати зліт, то він повинен уважно стежити за дотриманням правил та видавати відповідні покарання. У даному випадку цього зроблено не було.

Приклади порушень:
1. Порушення правил ловлі майна від гравця – Аліна Квіточка [30525]:
Правило 1.7:
1.7. Заборонено залишати особистий / орендований транспорт біля нерухомості (якщо нерухомість не має огорож). | Деморган 80 та де спавн автомобіля

Адміністратор проігнорував порушення та лише прибрав транспорт за територію, але покарання гравцю не видав.

2. Порушення правил
UKRAINE GTA від гравця – Томас Хант [15964]:

6.38. "Багоюз" - Заборонено використання будь-якого багоюзу. | Деморган 60-120 хвилин / Варн / Бан до 10 днів

Адміністратор не відреагував, покарання не видав, на мої звернення в чат – відповіді не отримав.

3. Порушення правил UKRAINE GTA від гравця – Аліна Квіточка [30525]:
6.38. "Багоюз" - Заборонено використання будь-якого багоюзу. | Деморган 60-120 хвилин / Варн / Бан до 10 днів

Адміністратор знаходився поряд, бачив порушення, але знову не видав покарання. Обмежився лише вимогою прибрати транспорт, хоча за правилами за багоюз має видаватися покарання.

4. Порушення правил UKRAINE GTA від гравця –
Вася Чихотіло [10853]:

У момент, коли мене зсунули, адміністратор був поруч і навіть зупинився, що створило враження, ніби він зараз відреагує. Але жодних дій та покарання не було.

5. Порушення правил ловлі майна від гравця – Єгор Фантом [23119]:

1.13. Заборонено перешкоджати гравцям доступ до мітки ловлі майна. | Деморган до 60 хвилин / Респавн

Дане порушення також залишилось без реакції адміністратора.
Я сподіваюсь, наданих доказів буде достатньо. При необхідності готовий надати додаткові матеріали.
Хочу окремо зазначити, що не маю наміру якось «злити» адміністратора, образити його чи підставити. Я чудово розумію, наскільки складно слідкувати за зльотом, коли присутня велика кількість гравців, і потрібно контролювати, щоб не було порушень.

Я сам особисто займався слідкуванням за зльотами, коли перебував на посаді адміністратора на 01 сервері, тому розумію ситуацію.
Моє прохання полягає лише в тому, щоб адміністратор у майбутньому був більш уважним та обов’язково записував фрапс, щоб у разі потреби міг видати покарання наприкінці зльоту, якщо під час події це зробити неможливо.

Прошу покарати зазначених гравців за порушення правил, з адміністратором лише провести розмову, без застосування покарання, адже він зовсім нещодавно був призначений на посаду Головного слідкуючого за зльотами та може допускати деякі помилки.

Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Докази №1

Тайм коди: 0:10, 1:05.

Докази №2

Тайм коди: 0:26

Докази №3

Докази №4
Дата походження: 29.09.25

Єгор Фантом

Модератор | Подільський край 06
Мл.Адміністратор
Реєстрування
10 Лис 2024
Дописи
212
Реакції
65
Бали
73
Нікнейм адміністратора: Денис Грей
Особистий нікнейм: Мирослав Коваленко
Суть скарги:
Вітаю.
Звертаюсь зі скаргою на адміністратора Дениса Грея.

Сьогодні о 18:25 відбувався зліт котеджу, за яким слідкував вищевказаний адміністратор. Проте він ігнорував частину порушень правил. Вважаю, що якщо адміністратор приходить контролювати зліт, то він повинен уважно стежити за дотриманням правил та видавати відповідні покарання. У даному випадку цього зроблено не було.

Приклади порушень:
1. Порушення правил ловлі майна від гравця – Аліна Квіточка [30525]:
Правило 1.7:
1.7. Заборонено залишати особистий / орендований транспорт біля нерухомості (якщо нерухомість не має огорож). | Деморган 80 та де спавн автомобіля

Адміністратор проігнорував порушення та лише прибрав транспорт за територію, але покарання гравцю не видав.

2. Порушення правил UKRAINE GTA від гравця – Томас Хант [15964]:

Адміністратор не відреагував, покарання не видав, на мої звернення в чат – відповіді не отримав.

3. Порушення правил UKRAINE GTA від гравця – Аліна Квіточка [30525]:

Адміністратор знаходився поряд, бачив порушення, але знову не видав покарання. Обмежився лише вимогою прибрати транспорт, хоча за правилами за багоюз має видаватися покарання.

4. Порушення правил UKRAINE GTA від гравця –
Вася Чихотіло [10853]:

У момент, коли мене зсунули, адміністратор був поруч і навіть зупинився, що створило враження, ніби він зараз відреагує. Але жодних дій та покарання не було.

5. Порушення правил ловлі майна від гравця – Єгор Фантом [23119]:

1.13. Заборонено перешкоджати гравцям доступ до мітки ловлі майна. | Деморган до 60 хвилин / Респавн

Дане порушення також залишилось без реакції адміністратора.
Я сподіваюсь, наданих доказів буде достатньо. При необхідності готовий надати додаткові матеріали.
Хочу окремо зазначити, що не маю наміру якось «злити» адміністратора, образити його чи підставити. Я чудово розумію, наскільки складно слідкувати за зльотом, коли присутня велика кількість гравців, і потрібно контролювати, щоб не було порушень.

Я сам особисто займався слідкуванням за зльотами, коли перебував на посаді адміністратора на 01 сервері, тому розумію ситуацію.
Моє прохання полягає лише в тому, щоб адміністратор у майбутньому був більш уважним та обов’язково записував фрапс, щоб у разі потреби міг видати покарання наприкінці зльоту, якщо під час події це зробити неможливо.

Прошу покарати зазначених гравців за порушення правил, з адміністратором лише провести розмову, без застосування покарання, адже він зовсім нещодавно був призначений на посаду Головного слідкуючого за зльотами та може допускати деякі помилки.

Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Докази №1

Тайм коди: 0:10, 1:05.

Докази №2
Тайм коди: 0:26

Докази №3

Докази №4
Дата
Я лише став на мітку,адміністратор дозволив так стояти всім,тому ніякої перешкоди не було.

Хікару Міллер

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
11 Кві 2025
Дописи
996
Реакції
495
Бали
68
Я лише став на мітку,адміністратор дозволив так стояти всім,тому ніякої перешкоди не було.
P.S:
Порушенням вважається: Створення штучних перешкод (наприклад, біг у зворотному напрямку, блокування проходу при наявності вільного простору).

Єгор Фантом

Модератор | Подільський край 06
Мл.Адміністратор
Реєстрування
10 Лис 2024
Дописи
212
Реакції
65
Бали
73

Хікару Міллер

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
11 Кві 2025
Дописи
996
Реакції
495
Бали
68
Ситуація вирішена. Прошу скаргу закрити, сталось непорозуміння, та в деяких моментах адміністратор не помітив порушення.

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,071
Реакції
847
Бали
253
Ситуація була вирішена.
Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі