Відмовлено Денис Гуменюк, Лера Гуменюк/Неадекватна поведінка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

AlfaVit

Новий гравець
Реєстрування
21 Кві 2023
Дописи
30
Реакції
4
Бали
8
1. Нікнейм гравця:Денис Гуменюк, Лера Гуменюк
2. Особистий нікнейм:Саня Алфавіт
3. Суть скарги: На б.у гравець намагався продати мені Сканію. Але Гуменюкам не сподобалось що той продає мені по ціні дорожче ніж вони вимагали від нього продати їм. Після чого всіляко перешкоджали купівлі-продажу, викидуючи його з машини. Що призвело до DM гравця який продавав. На выдео пысля першоъ хвилини чутно як вони цим вихваляються. Зірвавши мені купівлю, сьогодні вступили зі мною в перепалку. Вивівши на некоректні слова. Після чого звернулись до адміна ( вважаю знайомого), я отримав мут на 120 хв. З покаранням згоден. Але дані особи кинули скаргу на форум. Прошу розглянути їх провокативні дії і винести адекватне рішення. Прошу на розглядати скаргу Олександр Міракл.
4. Особисті докази (скриншот/відео):
4.1.
1684509305103.png

5. Дата порушення:19.05.2023.

Вова Добрий

<SIKARIO>Форумный герой ?‍♂️
Реєстрування
28 Січ 2023
Дописи
98
Реакції
66
Бали
31
Прошу принять во внимания что я получил наказания в виде кика по причине «Помеха»

Вова Добрий

Реєстрування
28 Січ 2023
Дописи
98
Реакції
66
Бали
31
Так же Лера Гуменюк получила тоже вместе с этой особью мут на 40 минут!

Вова Добрий

Реєстрування
28 Січ 2023
Дописи
98
Реакції
66
Бали
31
ОБМАН АДМИНИСТРАЦИИ, прошу заметить что я на видео не выкидывал с Автомобиля и так же его не блокировал!

Останнє редагування:

Вова Добрий

Реєстрування
28 Січ 2023
Дописи
98
Реакції
66
Бали
31
1. Нікнейм гравця:Денис Гуменюк, Лера Гуменюк
2. Особистий нікнейм:Саня Алфавіт
3. Суть скарги: На б.у гравець намагався продати мені Сканію. Але Гуменюкам не сподобалось що той продає мені по ціні дорожче ніж вони вимагали від нього продати їм. Після чого всіляко перешкоджали купівлі-продажу, викидуючи його з машини. Що призвело до DM гравця який продавав. На выдео пысля першоъ хвилини чутно як вони цим вихваляються. Зірвавши мені купівлю, сьогодні вступили зі мною в перепалку. Вивівши на некоректні слова. Після чого звернулись до адміна ( вважаю знайомого), я отримав мут на 120 хв. З покаранням згоден. Але дані особи кинули скаргу на форум. Прошу розглянути їх провокативні дії і винести адекватне рішення. Прошу на розглядати скаргу Олександр Міракл.
4. Особисті докази (скриншот/відео):
4.1.Переглянути вкладення 69650
5. Дата порушення:19.05.2023.
Так же ОБМАН АДМИНИСТРАЦИИ где он сказал что его «ВЫВЕЛИ НА СЛОВА» Могу предоставить откат

Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
127
Реакції
11
Бали
21
Відеодокази які довші за одну хвилину мають бути з тайм кодами.

Закрито.​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі