Розглянуто Денис Джордан / Видав догану ні за що

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Вільний НПУ

Новий гравець
Реєстрування
3 Бер 2025
Дописи
4
Реакції
0
Бали
1
  1. Нікнейм адміністратора: Денис Джордан

2. Особистий нікнейм: Артем Вільний

3. Суть скарги: В офіційній тг групі НПУ м.Києва, Підполковник Юрій Стейс дав дозвіл на відгул терміном в одну годину, під час цього відгулу вияснилось що мені видали догану, коли я запитав у старшого складу про те, хто з них видав її мені, я отримав відповіль "Це не ми", після цього я зрозумів, що догана була видана саме адміністратором "Денис Джордан" так як він є слідкуючим за організацією.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): 1. - 2.
  5. Дата походження: 06.03.2025

Денис Неліксов

Поважний гравець
Реєстрування
18 Лют 2023
Дописи
206
Реакції
235
Бали
88
Вітаю, скарга на мене я маю право її коментувати
Догану вам видано з причини неприбуття на КОД-5. Ви щойно самі визнали, що не були на ньому.

Підполковник не є уповноваженою особою для видачі вам "відпустки" або "неактиву" – це може зробити лише лідер або полковник.

Щодо того, чому я вам видав догану: ви порушили правила. Також, поки лідера немає, я допомагав йому у виконанні роботи за фракцією.

Останнє редагування:

Артем Вільний НПУ

Новий гравець
Реєстрування
3 Бер 2025
Дописи
4
Реакції
0
Бали
1
Вітаю, скарга на мене я маю право її коментувати догана вам видана по причині не прибув на КОД 5 ви тільки що самі призналися що ви на ньому не були Підполковник не є повноважною особою щоб видавати вам "відпустку" або "неактив" видає лідер або полквоник на рахунок того чому я вам видав догану бо ви порушили мені дивитися також поки немає лідера я допомагав йому в виконані роботи за фракцією!
Вітаю, відгул я брав на одну годину, і під час неї я міг бути як біля комп'ютера так і десь в іншому місці. Я взяв відгул на 1 годину, за 20/30хв зробив свої справи та відійшов у афк щоб поїсти. Запитання, як я маю з іншої частини квартири зрозуміти чи дізнатися за "КОД-5"? Фрабс того що я зробив свої справи а потім був в афк є, мені його надати не зіставить проблем.

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.

Догана вам видана вірно.
Слідкуючий на момент відсутності лідера, має право видавати покарання та робити так, щоб фракція повноцінно функціонувала.

Про відгул ви повинні були повідомити слідкуючого або полковника, щоб не виникало таких ситуацій.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі