Розглянуто Денис Дмитренко 15183//Масові порушення серверу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вадим Кравчук.

Поважний гравець
Реєстрування
16 Кві 2024
Дописи
220
Реакції
220
Бали
88
1. Нікнейм гравця: Денис Дмитренко 15183
2. Особистий нікнейм: Антоніо Лютий
3. Клан порушника: TOSVA
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: SQUAD
5. Суть скарги: Я просто займаюсь своїми справами і тут бачу машину з ворожим кланом, я починаю втікати від них але не побачивши мій клан вони одразу почали стріляти по машині, після чого вони мені її зламали і потім почали казати <<Виходимо з автомобіля>>, так як в мене не було зброї я не хотів виходити але все таки з часом вийшов і хотів сховатись за машиною, але випадково нажав на кнопку щоб сісти в авто , і після цього вони почали казати що це багоюз тобто MG, і в самому кінці данний гравець мене почав ображати.
6. Докази (скріншот/відео): жмяк
7. Дата порушення: 25.07.2024

Андрей Катаро

Кошовий отаман
Реєстрування
6 Гру 2023
Дописи
170
Реакції
93
Бали
46
Оскільки скарга на мого сокланівців, маю право написати. Переглядаючи відеодоказ, я помітив, що після ремонту автівки автора, вам чітко сказали зупинитися, на що ви дали ігнор, по-друге, ви ніяк не могли знати, що саме ця машина є з ворожого клану, оскільки не маєте базу даних СБУ, також коли без зброї ви не виходите з автівки, це можна рахувати як PG, чому я так вирішив, напевно тому що мене за таке вже відкидували та як казав адмін, це рахується як PG. Чекаємо на рішення адміністрації та гарного дня

Вадим Кравчук.

Поважний гравець
Реєстрування
16 Кві 2024
Дописи
220
Реакції
220
Бали
88
1. Те що я знаю яка машина у вашого соклановця це не по рп, так само як і ваш соклановець не по рп знав мою машину.
2.PG було б тоді коли я вийшшов з машини на 3-4 людей з зброею коли в мене її не було.
3.Згоден вони сказали воходимо з авто але коли вони уже повність зламали авто вони всеодно пробили мені всі колеса, а це уже рахується DM car.
4.Та також в кінці можна почути образи в мій бік.
Гарного дня. <3

Танджиро Камадо

Південна Україна
Реєстрування
20 Тра 2023
Дописи
301
Реакції
177
Бали
103
Вітаю шановний гравець.
Гравець Денис Дмитренко отримує покарання DM Car + Non RP /jail 40 та Образа гравців /pmute 60.
Гравець1141 отримує покарання Non RP /jail 20.
Гравець Нікіта Орлов отримує покарання Non RP /jail 20.
Стосовно вас, Антоніо Лютий, ви отримуєте покарання за DB + Non RP + PG /jail 60.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі