Розглянуто Денис Дмитренко 15183//Масові порушення серверу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вадим Кравчук.

Лідер МОЗ | Південна Україна
Реєстрування
16 Кві 2024
Дописи
219
Реакції
220
Бали
88
1. Нікнейм гравця: Денис Дмитренко 15183
2. Особистий нікнейм: Антоніо Лютий
3. Клан порушника: TOSVA
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: SQUAD
5. Суть скарги: Я просто займаюсь своїми справами і тут бачу машину з ворожим кланом, я починаю втікати від них але не побачивши мій клан вони одразу почали стріляти по машині, після чого вони мені її зламали і потім почали казати <<Виходимо з автомобіля>>, так як в мене не було зброї я не хотів виходити але все таки з часом вийшов і хотів сховатись за машиною, але випадково нажав на кнопку щоб сісти в авто , і після цього вони почали казати що це багоюз тобто MG, і в самому кінці данний гравець мене почав ображати.
6. Докази (скріншот/відео): жмяк
7. Дата порушення: 25.07.2024

Андрей Катаро

Кошовий отаман
Реєстрування
6 Гру 2023
Дописи
170
Реакції
93
Бали
46
Оскільки скарга на мого сокланівців, маю право написати. Переглядаючи відеодоказ, я помітив, що після ремонту автівки автора, вам чітко сказали зупинитися, на що ви дали ігнор, по-друге, ви ніяк не могли знати, що саме ця машина є з ворожого клану, оскільки не маєте базу даних СБУ, також коли без зброї ви не виходите з автівки, це можна рахувати як PG, чому я так вирішив, напевно тому що мене за таке вже відкидували та як казав адмін, це рахується як PG. Чекаємо на рішення адміністрації та гарного дня

Вадим Кравчук.

Лідер МОЗ | Південна Україна
Реєстрування
16 Кві 2024
Дописи
219
Реакції
220
Бали
88
1. Те що я знаю яка машина у вашого соклановця це не по рп, так само як і ваш соклановець не по рп знав мою машину.
2.PG було б тоді коли я вийшшов з машини на 3-4 людей з зброею коли в мене її не було.
3.Згоден вони сказали воходимо з авто але коли вони уже повність зламали авто вони всеодно пробили мені всі колеса, а це уже рахується DM car.
4.Та також в кінці можна почути образи в мій бік.
Гарного дня. <3

Танджиро Камадо

Південна Україна
Реєстрування
20 Тра 2023
Дописи
299
Реакції
175
Бали
103
Вітаю шановний гравець.
Гравець Денис Дмитренко отримує покарання DM Car + Non RP /jail 40 та Образа гравців /pmute 60.
Гравець1141 отримує покарання Non RP /jail 20.
Гравець Нікіта Орлов отримує покарання Non RP /jail 20.
Стосовно вас, Антоніо Лютий, ви отримуєте покарання за DB + Non RP + PG /jail 60.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі