Розглянуто Денис Котик/ без причины бан на 20 дней

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
14 Січ 2025
Дописи
42
Реакції
13
Бали
11
1. Денис Котик
2. Ефим Погребицкий 84033
3. Я говорил с другом на счет администрации в целом 03 сервера ( я сказал правду что многие ОТМОРОЗКИ) не выполняют свою работу как надо и на каждого админа который нарушил в том числе и Денис Котик, я лично напишу скаргу с доказательствами
Обращение к Валерии Тимошик и Серго Голд: я написал выше причину за что бан, по факту не за что так как там дали за «образу администрации» хотя я не ображал никого.
Прошу решить проблему так как выдали по ошибке.

Данієль Хомс

UG | Senior Tester
Tester
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
3,133
Реакції
949
Бали
253
Я вважаю що бан виданий вірно, тим паче ви самі тільки, що признались , що ви нас ображали та висміювали зі своїм другом під словом "ОТМОРОЗКИ" ви образили всю адміністрацію 03 сервера, і були прямі докази , що ви казали про нашу ГА, тому я вважаю, що ви повинні відбувати покарання в повний термін.

А якщо ви вважаєте, що деяка адміністрація дійсно не виконує своїх обов'язків або порушує, подавайте на них скаргу, та прикріплюйте усі докази.

Реєстрування
14 Січ 2025
Дописи
42
Реакції
13
Бали
11
Я вважаю що бан виданий вірно, тим паче ви самі тільки, що признались , що ви нас ображали та висміювали зі своїм другом під словом "ОТМОРОЗКИ" ви образили всю адміністрацію 03 сервера, і були прямі докази , що ви казали про нашу ГА, тому я вважаю, що ви повинні відбувати покарання в повний термін.

А якщо ви вважаєте, що деяка адміністрація дійсно не виконує своїх обов'язків або порушує, подавайте на них скаргу, та прикріплюйте усі докази.
Я сказал что отправлю лично доказательства потом ГА серго и Валерии) фрапс посмотрите как было сказано (если он есть)

Реєстрування
14 Січ 2025
Дописи
42
Реакції
13
Бали
11

Спросите пол сервка, многие админы серьезно «отморозки» не выполняют своих обязательств, тут ничего скрывать это не был даже оск, ОСКА АДМИНИСТРАЦИИ НЕ БЫЛО, ПОКАЖИТЕ ФРАПС ЧТО БЫЛ ТОГДА ХОТЬ НА ВСЕГДА БАНЬТЕ ( все донаты верните тогда раз такие умные )

Данієль Хомс

UG | Senior Tester
Tester
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
3,133
Реакції
949
Бали
253

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.

Переглянула фрапс адміністратора.
Ви дійсно некоректно висловились в бік адміністрації.

Але вас буде оскаржено до 5 днів блокування.

В наступному не виражайтесь в такому контексті.

З приводу скарги, яку ви подали - адміністрація може розглядати, навіть якщо на ній немає 5 хвилин, але за умовою якщо видно всю ситуацію, і адміністрація може зрозуміти дійсні порушення гравця.
Якщо ви не згодні з покарнням по скарзі, подайте оскарження на адміністратора, я перегляну ситуацію та надам конструктивну відповідь щодо ситуації.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі