Зачинено Денис Ланько / Не компетентный / Оскорбления / Эл Самойлов

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Эл Самойлов

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Лип 2023
Дописи
89
Реакції
80
Бали
23
  1. Нікнейм гравця: Денис Ланько #41
  2. Особистий нікнейм: Эл Самойлов #23903
  3. Суть скарги: Был на ЦР, приехали СБУ с проверкой, я подошел и предлагал продать им оружие, у меня лицензия и все уже меня знают. Денис Ланько по приказу прокурора или по своему желанию без причины выстрелил в меня тайзером, после не предоставил мне документы кто он и что, РП ситуация не была отыграна, от лидера поступали Оскорбление и Мат в сторону меня.
  4. Докази (скріншот/відео): ТЫЦ (Удар тайзером-0:53)-(Личные оскорбления-3:29)-(Ты - Вы, разборка с 3:30-4:40)
  5. Дата порушення:28:07.2024

Дімка Хардман ♡

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
18 Гру 2022
Дописи
870
Реакції
1,574
Бали
111
Вік
26
Вітаю, так як я фігурую в данному відео хотів би сказати вам що на відео вас не чути) Хоча від вас образ було більше.

Максим Касьянович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
11 Сер 2022
Дописи
1,414
Реакції
2,243
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:

Під час зміни працівникам заборонено робити покупки, однак ви навмисно підійшли до працівників з метою продажі вашої зброї, знаючи що вони не будуть у вас купляти зброю, так як вони знаходяться на Центральному ринку з метою проведення рейду, тому з вашого боку з самого початку ситуації була провокація

Також запросивши відео зі сторони лідера, я побачив як ви навмисно підійшли до Дениса Ланька та почали його провокувати своїми висловами та нешанобливим ставлення до нього. Як ви скоріш за всього знаєте UKRAINE GTA є RP проектом та за наказом Генерального Прокурора вас було затримано, після чого було з'ясовано що у вас є ліцензія на продаж зброї, однак в той час коли працівники держ.організацій це перевіряли, ви в свою чергу почали не зовсім адекватно виражатися що також є провокацією.

Однак деякі гравці з вашого відео отримають покарання
Ви(автор скарги) отримаєте покарання у вигляді
Провокація гравця - /jail 30-90

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі