Розглянуто Денис Литвиненко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
36
Реакції
14
Бали
13
1.Нікнейм гравця: Денис Литвиненко

2.Особистий нікнейм: Соля Кірова

3.Суть скарги: Співробітник поліції міста Києва а саме Денис Литвиненко провів не правильний обшук як відігровку не запитав оригінальна зброя чи ні, + до всього не спитав ліцензії на зберігання зброї тільки після обшуку коли забрали все Марк Мосісса спитав за дозвіл на зброю, про алкоголь і мови не було хоча якщо в тебе є ліцензія його не можуть забрати + до всього забрали бронежилет 2 важкої броні і 1 середньої а вони не можуть забирати ці предмети (в цій скарзі прикріплю більший відеодоказ з таймкодами)

ТАЙМКОДИ 2.43 початок обшуку паралельно розмова з Марком Мосіссею 3.55 закінчення обшуку 4.22 вже після обшуку спитав чи є дозвіл на зброю за алкоголь ні слова не було 4.54 сказав що дозвіл на зброю є пле потім сказав за пару хвилин що це все таки не такий

4.Докази: скрін обшуку відеодоказ обшуку та розмови
5.Дата порушення: 06.11.24

Останнє редагування:

Дениска Духов

Поважний гравець
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
97
Реакції
201
Бали
38
Хочу зазначити що згідно РП процесу, виписка з тиру не може вважатися "Ліцензією на зброю" так як на форумі є Заява на отримання ліцензій і саме за цією базою ми побачили відсутність будь якої ліцензії від данного гравця
Посилання на активні ліцензії - [Посилання]
Згідно вашої фрази "Оригінальна зброя чи ні" - мене це взагалі не тривожить, так як факт зброї у вас було зафіксовано

Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
36
Реакції
14
Бали
13
Хочу зазначити що згідно РП процесу, виписка з тиру не може вважатися "Ліцензією на зброю" так як на форумі є Заява на отримання ліцензій і саме за цією базою ми побачили відсутність будь якої ліцензії від данного гравця
Посилання на активні ліцензії - [Посилання]
Згідно вашої фрази "Оригінальна зброя чи ні" - мене це взагалі не тривожить, так як факт зброї у вас було зафіксовано
Так але ви все таки конфіскували зброю і тільки потім запитали є чи немає хоча навіть якщо ви бачили ви були зобов'язані запитати

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі