Зачинено Денис Нікіфоренко//Хочу почути адекватну відповідь від ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ꑭ Маркус Фікс ꑭ

𝖇𝖔𝖗𝖒𝖆𝖓
Активний гравець
Реєстрування
10 Тра 2024
Дописи
615
Реакції
1,118
Бали
113
1. Ваш нікнейм: Максим Кучер
2. Нікнейм адміністратора: Денис Нікіфоренко
3. Суть скарги: На мене та на мого друга була написана скарга яка не підлягає розгляду. По-перше, докази у скарзі завантажені не на платформу YouTube, що суперечить вимогам до оформлення скарг. У такому випадку скарга повинна бути відхилена або перенесена у відповідний розділ для подальшого розгляду, а не розглядатися в поточному вигляді. По-друге, скарга подана на гравців неофіційної організації, хоча ми взагалі не перебуваємо в жодному клані чи неофіційній організації. Через це виникає питання щодо коректності оформлення та розміщення самої скарги. Також раніше мною була подана скарга на адміністратора, який розглянув відеодоказ тривалістю понад 2 хвилини без тайм-кодів. Тоді була отримана відповідь від Головної Адміністрації про те, що адміністрація має право відхилятися від регламенту у випадку наявності критичних порушень. Однак у даній ситуації я не вважаю, що з нашого боку були зафіксовані критичні порушення, які могли б стати підставою для ігнорування встановлених правил оформлення та розгляду скарг. Якщо критерії до скарг існують, вони повинні застосовуватися однаково до всіх гравців. В іншому випадку виникає нерівність у розгляді звернень та незрозумілість щодо того, коли правила діють, а коли ними можна знехтувати. Прошу надати роз'яснення щодо причин розгляду даної скарги попри наявні порушення її оформлення та пояснити, чому в цьому випадку було прийнято рішення відступити від регламенту.

Не підлягають розгляду:

• Якщо відео подано не через платформу “YouTube”;
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): скарга
5. Дата порушення: 09.06.2026

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,562
Реакції
1,651
Бали
253
Вітаю
Відповідь була надана у попередній скарзі.

Скарга

Зачинено.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі