Відмовлено Денис Олександрович/ ДМ/ZZ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
9 Лют 2023
Дописи
34
Реакції
21
Бали
8
Особистий нікнейм: Олексій Старк
Нікнейм адміністратора: Денис Олександрович
Суть скарги: Доброго вечора, отримав покарання на 6 годин, за ДМ/ZZ хоча ЗЗ там не було, це все відбувалося через дорогу від СБУ Дніпра, прошу запросити доказ мого порушення
Докази (скріншот/ відео)
Дата видачі покарання: 28.02.2023

Вкладення

• image-4.png
    image-4.png
    906.7 Кб · Перегляди: 60
  • image-3.png
    image-3.png
    1.8 Mб · Перегляди: 70

Денис Олександрович

Слідкуючий за неоф. організаціями
Реєстрування
25 Сер 2022
Дописи
451
Реакції
178
Бали
43
Вітаю шановний гравець!

Давайте спробую пояснити.

Примітка 1: Зелена зона - це будь-яке місце великого скупчення гравців, а також місця робіт, хоббі, будівель фракцій, РАГСу, автосалонів/СТО/Тюнінгу. Під будівлою мається на увазі сама будівля(інтер'єр) та місцевість навколо неї.

Заправка - це таке саме публічне місце як і СТО/Тюнінг, лікарня і там також можуть знаходитися велика кількість цивільних гравців. Але, оскільки ви в клані, то вам пішли на зустріч і дозволили вести перестрілки с кланами у деяких місцях ЗЗ позначених на карті жовтим кольором, але за умови, що там не буде гравців без організації.

Жовта Зона - Зони де дозволені перестрілки кланів лише при відсутності гравців без організацій.

Я б якось спробував вас зрозуміти, що може ви не так зрозуміли правила, але побачивши в зоні куди ви стріляєте громадянського гравця, я зрозумів, що вам все одно на правила і ви просто хотіли застрелити працівника СБУ без причини в ЗЗ. Також ви намагалися вбити цього ж співробітника СБУ, коли він стояв біля шлагбауму СБУ. Враховуючи ваш рівень у грі 21й, і так як ви у клані (а це х2) ви отримали максимальний термін покарання.

Докази

Очікуйте будь ласка відповідь від ЗГА/ГА!

Останнє редагування:

Анастасія Хоффман ?

Гість
Вітаю!
Адміністратор надав докази порушення. Покарання було видано вірно.

Відмова.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі