Розглянуто Денис Олександрович // Некоректний бан

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Козирний

Кошовий отаман
Реєстрування
15 Лют 2023
Дописи
86
Реакції
54
Бали
33
1. Нікнейм адміністратора: Денис Олександрович
2. Особистий нікнейм: Артем Мокляк
3. Суть скарги: Я працював, в мене вилітає гра, перезаходжу а тут бан, напевно адміністратор помилився
4. Доказ видачі покарання:
(скриншот/відео):
5. Дата походження: 16.02.2023

Вкладення

• изображение_2023-02-16_214220517.png
    изображение_2023-02-16_214220517.png
    1.9 Mб · Перегляди: 47

Денис Олександрович

Слідкуючий за неоф. організаціями
Реєстрування
25 Сер 2022
Дописи
451
Реакції
178
Бали
43
Вітаю вас шановний гравець!

Вам було видано покарання, а саме бан, за те що ви вирішили обманним шляхом вимагати гроші у гравців. Коли я вас запитав: яке ви маєте відношення до ЗСУ, на якій підставі ви збираєте гроші? Ви мені що відповіли?
Пряма ваша цитата: мут дай.
Я вважаю ваші дії вели до обману гравців з метою наживи.

Очікуйте будь ласка відповідь від ЗГА/ГА

Вкладення

• 0 байт · Перегляди: 11

Артем Козирний

Кошовий отаман
Реєстрування
15 Лют 2023
Дописи
86
Реакції
54
Бали
33

Вам було видано покарання, а саме бан, за те що ви вирішили обманним шляхом вимагати гроші у гравців. Коли я вас запитав: яке ви маєте відношення до ЗСУ, на якій підставі ви збираєте гроші? Ви мені що відповіли?

По перше, я збирав гроші і потім хотів віддати їх в ЗСУ на потреби. А по друге я нікого не хотів обманювати, ті люди котрі б дали мені гроші я б дав їм свій діскорд і відправив докази того що передав гроші або ми поїхали разом з ними й передали кошти. Я вам написав мут дай тому що я не знав що вам відповісти в цій ситуацій. Тому я рахую що покарння видано не правильно і прошу вас переглянути його. І слова " На якій підставі ви збираєте гроші", я не чув. Це може бути технічна помилка.

Останнє редагування:

Артем Козирний

Кошовий отаман
Реєстрування
15 Лют 2023
Дописи
86
Реакції
54
Бали
33

І так я не мав жодного відношення к ЗСУ, але я хотів їм передати кошти, тому рахую що покарання видано не правильно.

Артем Козирний

Кошовий отаман
Реєстрування
15 Лют 2023
Дописи
86
Реакції
54
Бали
33

На той час я не був готовий що до мене телепортується адмін та буде задавати такі питання, також, якщо ви не почули я вам сказав у голосовий чат, що гроші я передам на ЗСУ. І якщо вам треба відправлю докази (оффтопом)
Це були мої слова і якщо ви телепортувались к іншим гравцям чи кудись далі і не почули що я вам кажу, то мені здається що я в цьому не винен. Тому будь ласка перегляньте покарання. @Денис Олександрович. І на той час я думав що якщо ви зі мною не згодні то можете видати мут за порушення правил ТЧ. І ваші дії не дуже правильні. Чекаю на вашу відповідь

Микола Хоффман?

Гість
Подібні маніпуляції з грішми потрібно ухвалиити з ГА/ЗГА перед тим як проводити їх
У зв'язку з цим фактором я вам знижу покарання до 3 діб, однак в майбутньому термін буде більший

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі