Відмовлено Денис Олександрович//Не справедливе покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Майкл Полсон

Lider ReDragons
Реєстрування
25 Лис 2022
Дописи
80
Реакції
34
Бали
21
1.Нікнейм адміністратора: Денис Олександрович
2. Особистий нікнейм: Ілля Кокоджамбо
3.Суть скарги: Я вважаю що адміністратор не є компетентним,і покарання видано не правильно, тому, що слова 'поплач, поплач' він прийняв як провокацію на стрілянину(провокацію на порушення внутрішніх правил)Хоча на ділі людина з минулої скарги крила мене трьох поверховим матом і оск. в мою сторону, а також таранила машину моєму другу. І чому тоді це не можна було вважати за провокацію мене, друга? Я не здивуюся що якби його тоді застрелив я, мені би дали куди жосткіше покарання, хоча я просто хотів вирішити все словами, а не у відповідь проявляти агресію. Я вважаю що тут з моєї сторони не було провокації. Можу виокремити тільки те, що Акіра Макалістер дуже морально не стійкий, не адекватний і не може контролювати свої емоції і дії, і мені тепер через це сидіти 5 годин в КПЗ.
Посилання на минулу скаргу:https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Акіра-Макалістер-dm-оск-db.25279/#post-100068
4.Доказ видачі покарання:
image_2023-03-02_23-46-17.png

Скаргу розглядав один адміністратор, а покарання видав інший
5. Дата походження: 02.03.2023

Денис Олександрович

Слідкуючий за неоф. організаціями
Реєстрування
25 Сер 2022
Дописи
451
Реакції
178
Бали
43
Вітаю шановний гравець!

З вашого боку це була звичайна провокація на порушення правил, а не РП, ви дуже зраділи, коли гравець порушив правила, це було те, на що ви його і провокували. Я б міг оцінювати і з його боку провокацію, якби він написав скаргу і ви його вбили, але скаргу написали ви, і на відео я побачив, що ви домагалися порушення правил з його боку, щоб написати на нього скаргу. У них був якийсь конфлікт з вашим другом як ви кажете, ви їхали ззаду і сміялися при цьому включали мікрофон, він так само чув, він до вас підійшов відповів матом (за це він отримав покарання), але ви своїми діями/словами спровокували щоб він вас убив, (він так само за це отримав покарання, хоча я міг йому не видавати, тому що ви його провокували щоб написати на нього скаргу), вважаю все чесно в цій ситуації. І ще, у мене таке питання до вас, а як ви розумієте слова «Провокація на порушення правил», як це має виглядати? Мені цікаво ваші критерії, ви просто написали що слова "поплач поплач не можуть спрацювати гравця, а вважають що навіть сміх може провокувати, так як він так само буває різний. Припустимо ситуація з життя- Вам людина підійде на вулиці, і матом щось скаже , А ви йому у відповідь хахахаха хіхіхих, поплач поплач, можливість що ви отримаєте майже 100%, але тут гра, у нього був автомат він ним і скористався.

Ще хотів вибачитися так як я не видав гравцю nonRP дії (невідіграв зброю), просто багато скарг, скарги бувають важкі і буває упускаєш якісь моменти.

Очікуйте відповідь від ЗГА/ГА!

Анастасія Хоффман ?

Гість
Вітаю!
Адміністратора буде покарано, провокації з Вашої сторони не побачила.

Схвалено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі