Відмовлено Денис Олександрович / невірно видане покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
1. Нікнейм адміністратора: Денис Олександрович
2. Особистий нікнейм: Артем Скакунчик
3. Суть скарги: Денис Олександрович покарав мене за ПГ в моїй же скарзі, де я вибачаюсь я повів себе як герой? коли не зміг уїхати від порушників і почав бігти в сторону автомобіля щоб засняти нікнейми? Чи коли мене збили і почали розстрілювати і неадекватно себе вести? Прошу розглянути жалобу вище керівництво.
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...ос-Кензо-Богдан-Кензо-ДМ-ДБ.24976/#post-98659
5. Дата походження: 28.02

Денис Олександрович

Слідкуючий за неоф. організаціями
Реєстрування
25 Сер 2022
Дописи
451
Реакції
178
Бали
43
Вітаю шановний Гравець!

покарав мене за ПГ в моїй же скарзі, де я вибачаюсь я повів себе як герой? коли не зміг уїхати від порушників і почав бігти в сторону автомобіля щоб засняти нікнейми?- САМЕ ЗА ЦЕ!
У цій ситуації на вас напали, по вас стріляли, але вас не вбили, але ви вирішили побігти на повну машину бандитів щоб подивитися їх Нікі? А це значить вигадувати із себе супер-героя відсутність інстинкту самозбереження, в реальному житті ви б намагалися сховатися, а не бігти на озброєних людей щоб подивитися їх Ніки, які і так були видні в момент коли вас розстрілюють на машині, і для скарги цього було достатньо.
Ще додам, коли розглядав вашу скаргу, спілкувався зі своїми колегами слід. за неоф і вони такої ж думки як у мене.

Вас здивувало, що за вашою скаргою ви отримали покарання? Так правилами це не заборонено, всі хто порушують правила несуть покарання не важливо це може бути гравець, який сам подав скаргу.

Очікуйте будь ласка відповідь від ЗГА/ГА!

Марк Бакулін

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
0
Реакції
428
Бали
83
Вітаю, я як ЗГС неоф орг, можу з впевненістю відповісти, від вас було порушення людина яка дотримується правила ПГ не буде бігти на 3+ озброєних осіб що вже відкривали вогонь, також не бачу правильним ваші "погрози" про покарання, я допомогав адміністратору розбирати скаргу, очікуйте відповідь від ЗГА/ГА.

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, я як ЗГС неоф орг, можу з впевненістю відповісти, від вас було порушення людина яка дотримується правила ПГ не буде бігти на 3+ озброєних осіб що вже відкривали вогонь, також не бачу правильним ваші "погрози" про покарання, я допомогав адміністратору розбирати скаргу, очікуйте відповідь від ЗГА/ГА.
По-перше вони почали ДМити, це вже не РП процес. Ми в грі, як мені написати скаргу на ДМ якщо я не засняв нік нейми? Може коли вже почалось порушення правил серверу, як мінімум ПГ не дійсне для того щоб зафіксувати порушника. Мої «не правильні» погрози були в оффтоп інформацію. Щодо того «нікнейми і так були видні коли вас розстрілюють», а я коли відкат робив, бачив що там заснялось?

Микола Хоффман?

Гість
Вітаю! тему взято на розгляд!

Микола Хоффман?

Гість
Адміністратор надав покарання вірно, наступного разу будь ласка не порушуйте правил.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі