Розглянуто Денис Пащенко [?]; Рамзес Левченко [51585] // NonRP проникнення на закриту приватну територію нерухомості + DM як розвага.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мстислав Подільський

Керівник Тех.Підтримки
Реєстрування
18 Лют 2023
Дописи
447
Реакції
360
Бали
68
1. Нікнейм гравця: Денис Пащенко [?], Рамзес Левченко [51585]
2. Особистий нікнейм: Мстислав Подільський [5162]
3. Клан порушника: З першим гравцем невідомо, другий — Prokuratura.
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Ні в якому.
5. Суть скарги:
Плив гравець [51585] скоріше за все до стріптіз клубу, куди й інші гравці прямували. Це є на першому відео. До цієї події з ним, я перебував у AFK, і спершу, вбиває мого персонажа гравець Денис Пащенко та був ще один його співучасник, але докази і нікнейм стосовно нього у мене відсутні, окрім наслідків на скріншоті 1, бо я не поїхав з глузду повністю заходити на сервер і залишати під відеозапис протягом всього дня біля нерухомості, точніше, біля мережевого інвертору на дворі. Ви можете самі перевірити у логах дії Пащенка і дії мого персонажу.

Але, я бачу, що ці зазначені гравці, дійсно, вибачте за грубість, не мають чим ще зайнятись через нудьгу. Що вам зробив мій персонаж на своїй власності, ще й у AFK режимі?

І при тому, проникати без вагомої причини. І це без RP. Навіть спроби пограбувати не було або попросити прибрати зброю, або краще вибачитись гравцеві, що просто швидко потрібно потрапити на іншу сторону острова і ця територія нерухомості є коротким шляхом. І все. Дуже просто, чи не так?

Доооооо, так би все й було)))

Потрібно Рамзесу Левченко вже в руках мати раніше автомат і "підмісти сліди по-швидкому". Автомат при собі мій персонаж на руках мав, але це не є приводом відкривати вогонь по тому, хто охороняє свою власність ще до дій цього гравця після NonRP проникнення.

Це так не працює, шановні. Докази є на усі наявні відео.

Очікую на роз'яснення стосовно "втручань" і вибачень за подібного роду "розваг".
А також моральну і фізичну компенсацію за витрачену послугу платному лікарю.

Дякую.

6. Докази (скріншот/відео): скрін 1; відео 1, відео 2
7. Дата порушення: 17.08.2024 20:38 за київським часом.

Нікітос Буданов

орешки биг боб
Активний гравець
Реєстрування
28 Чер 2023
Дописи
1,223
Реакції
4,525
Бали
253
Вітаю!

Щодо проникнення на територію вашого дому, це не заборонено з точки зору системних правил, і така ситуація може бути реалістичною в контексті реального життя.

Щодо DM, ситуація на відео викликає певні питання, оскільки воно починається з того моменту, де ви обидва стоїте з автоматами, а через кілька секунд гравець відкриває вогонь. З цього відео не зовсім зрозуміло, що передувало стрілянині та чи була якась провокація з вашого боку.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі