Розглянуто Денис Рябов/Бан без розбіру (Для ЗГА/ ГА)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вячеслав Крутов

Активний гравець
Реєстрування
26 Бер 2023
Дописи
38
Реакції
27
Бали
21
1. Нікнейм адміністратора:
Денис Рябов
2. Особистий нікнейм:
Вячеслав Крутов
3. Суть скарги:
Даний адміністратор видав покарання некоректно. Дав відповідь на скаргу,що на перший

раз дається мені мут, лише повторно бан. Однак одразу забанив мене,після чого зредагував своє повідомлення на форумі,та убрав слово "повторно''
Даний адміністратор видав одразу бан, не розібравшись. При цьому, гравцю який написав на мене скаргу і спровокував мене першим нецензурними висказуваннями в мій бік, дали лише мут,хоча в розглянутій скарзі також має бути виданий бан. Прошу розібратись з данним адміністратором,якщо розглядати скаргу,то потрібно справедливо перевіряти її!

4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео):Тиць
5. Дата походження:
25.04.2023

Реєстрування
1 Лис 2022
Дописи
265
Реакції
344
Бали
85
Адреса
Харкова
Веб-сайт
t.me
Вітаю!

Вам було зменшено покарання до 3-ох днів!

Очікуйте відповіді ГА/ЗГА!

Останнє редагування:

Вячеслав Крутов

Активний гравець
Реєстрування
26 Бер 2023
Дописи
38
Реакції
27
Бали
21
Вітаю!

Вам було зменшено покарання на 3 дні!

Очікуйте відповіді ГА/ЗГА!

А чому гравець [ID: 295] не поніс своє покарання,яке Ви йому виписали у розглянутій Вами скарзі? А саме:
Гравець [ID: 295] понесе покарання за правилами серверу:

Неадекватні висловлювання - (/pmute 30-120, /pban 5-10 днів)
Де справедливість? Мені бан видається, а на порушення іншого гравця очі закриваються і видається лише мут. Прошу ГА переглянути данне рішення

Останнє редагування:
Реєстрування
1 Лис 2022
Дописи
265
Реакції
344
Бали
85
Адреса
Харкова
Веб-сайт
t.me
А чому гравець [ID: 295] не поніс своє покарання,яке Ви йому виписали у розглянутій Вами скарзі? А саме:

Де справедливість? Мені бан видається, а на порушення іншого гравця очі закриваються і видається лише мут. Прошу ГА переглянути данне рішення
Гравець також був покараний!

Не флудіть у темі. Очікуйте відповіді!

Вячеслав Крутов

Активний гравець
Реєстрування
26 Бер 2023
Дописи
38
Реакції
27
Бали
21

Крім того,прошу зауважити,що переглянувши більше 30-ти схожих скарг на форумі з такими самими порушеннями у інших гравців, помітив та взяв до уваги, що при першому порушенні видається лише мут, а бан тільки при повторному порушенні, як і було написано ст.модератором Рябовим до його редагування.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі