Розглянуто Денис Рябов / Мут за "млн"

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
22 Бер 2023
Дописи
19
Реакції
7
Бали
6
1. Нікнейм адміністратора: Денис Рябов.
2. Особистий нікнейм: Руслан Чиназес.
3. Суть скарги: Выдача блокировки чата за «млн» в т/ч. Если вместо «к» нужно писать «тысяча», то почему вместо «кк» нельзя писать «миллион» и его сокращённую форму — «млн»*?
* — за новим українським правописом, «млн» є скороченням від «мільйон», тобто є загально вживаним та офіційно (державно) затвердженим скороченням.
UPD: Побродив по форуму, я не нашёл правил т/ч. То есть, их, как таковых, не существует. Назревает вопрос, а за какое нарушение правил т/ч может идти речь, если правила не написаны? Если я не прав и правила существуют, то прошу предоставить ссылку.
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео):
Снимок экрана (17).png

5. Дата походження: 19.04.23

Останнє редагування:
Реєстрування
22 Бер 2023
Дописи
19
Реакції
7
Бали
6
Вітаю!

"млн", є таким самим скорочення як "кк"
Скріншот порушення:
*ТИК*

Очікуємо відповіді ГА/ЗГА!
Не буду сперечатись з приводу вашої думки про скорочення — не маю бажання повторювати про затверджені Верховною Радою України норми правопису. В мене інше питання: про які взагалі правила йде мова, якщо тих правил т/ч не існує?

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Не буду сперечатись з приводу вашої думки про скорочення — не маю бажання повторювати про затверджені Верховною Радою України норми правопису. В мене інше питання: про які взагалі правила йде мова, якщо тих правил т/ч не існує?
Правила торгового чату є але саме такі скорочення (українські) допускаються.
З адміністратором проведу бесіду.
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі