Відмовлено Денис Рябов / ник

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ilya_Ketossh

Отаман
Реєстрування
2 Кві 2023
Дописи
115
Реакції
28
Бали
28
1. Нікнейм адміністратора: Денис Рябов
2. Особистий нікнейм: Илюха Сметанка
3. Суть скарги: У вас я вижу нацистский проект , ибо на всех проектах как и русских так и украинских нету правил на каком мне языке ставить ник , хоть на англ главное чтоб он существовал , но и тут мы отличились , за русскую музыку людей банят пермачем , поменяйся мышление . Ибо играть лучше на русском проекте но с адекватными правилами чем тут страдать . А к Администратору большой вопрос 1. Незнание ВПС (внутренних правил сервера) 2. Поностью мое желание менять ли мне ник ней или нет. В правилах так же не сказано что ЗАПРЕЩАЕТСЯ ставить ник на русском.
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео):

Максим Деревлюк

Північна Україна
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
0
Реакції
523
Бали
85
Вітаю.

В даному випадку адміністратор вірно опирався на пункт загальних правил 3.1. А саме:

3.1. Ніки гравців повинні мати такий формат та бути написані кирилицею(українським алфавітом): "Ім'я Прізвище" (Григорій Густилін, Степан Зозуля, Віктор Коноплянка, Олена Задорожня, Ігор Олівер).

В даному пункті вказано, що NickName повинен бути написаний українським алфавітом.

Проєкт є RP грою про Україну. Де відбуваються наближені моменти до реалій життя на території України. Тому ім'я, яке ви вказуєте в грі повинно відповідати нормам RP.

Ваші наративи про "Нацистський проєкт", дуже сильно схожі на наративи одної не дуже дружньої для нас всіх країни.

Згідно з загальними нормативами покарань від адміністрації. Адміністратор має право примусово змінити ім'я гравцю, якщо воно порушує загальні правила серверу.

Відмова.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі