Відмовлено Денис Скай=Не правильно видача часа КПЗ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
16 Чер 2023
Дописи
44
Реакції
19
Бали
8
  1. Нікнейм адміністратора: Денис Скай
  2. Особистий нікнейм: Єгор Жужа
  3. Суть скарги: Цей адмінистратор посадив мене на 360хв а моего друга зі мною на 120хв потім я спросив чому ти нас так посадив? Він сказав ти мене обманював то що ти сказав ти ні стриляв по клану. То есть я був зі мерію харьова та потім клани стали шмалять по нам зі багатоповерхівки в зелену зону я відстрелювався потім як ми його вбили він сказав "Готовтесь на вас буде скоро напад" ми стали готуватися потім я пішов на синьому мустангі на розвідку, а мерія на чорному каделакі.Потім на каделакі мерія стала їх гасити я сідів та нічого не робив потім як вони поїхали я поїхав за ними. Потім ми прїхали і мерія сказала брати вертоліт та летіти з ними в клан *Це був приказ* я його викуновав потім ми залетіли на багатоповірхивку, та мерія сказала шмаляти по ним *Це був приказ* потім тепнулся адмін та мерія тупа вийшла зі гри, вони стали нас роспрашивать. Так я сказав що я по ним стрелял, потім після дескурсії він тепнел якогось своєго друга зі клана, та він спросив "навіщо ви по нам шмаляли з гелика?" я сказав то була мерія у ЗМІ немає ччорних гелеків та потім показав що мене немає гелика, тобто я хотів показати що це не я по вам шмалял з гелика я сказав щоя був тоді на мустангі та я з вами не чого не робив "У нас була задача просто подивитися що вони там роблять" я тоді швидео приїхав назад до МС Х. Потім до нас приїднался Денис Скай та сказав я за тобою следив він сказав "ЗА МНОЮ". Та я решив вам дать 360хв я сказав почуму ви так рішили? Він перебив мене та сказав потипу "все давай в деморган". потім я його викликав та сказав "Чому ви мене посадил на цей срок?" Він мені сказав ти нас обманював, потім я ще писавно він мене ігноровав. Тощо якщо Денис ти за мной следив так дай мені якись фрапс де я соврал? Я не оспарюю рішення тощо мене посадили но чому на такий великий час я хочу щоб мене низили та я поговорив з Денисом нормально а не як він мене перебивав. я вже просидив 45хв. Дуже дякую
  4. Покарання (скріншот/відео):
    mta-screen_2023-07-23_17-08-48.png
  5. Дата походження: 23.07.2023

Ярослав Рибальченко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2023
Дописи
2,094
Реакції
904
Бали
213
Шановний гравець!

Адміністратор видав вірне покарання.
Ви були в формі, і порушували правила серверу, за що й отримали покарання, тим паче не признали свою вину.
Гравець , котрий теж порушував, отримав покарання.

Закрито.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі