Розглянуто Денис Стайня // Порушення правил держ орг.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джордж Богданов

Поважний гравець
Реєстрування
16 Жов 2023
Дописи
178
Реакції
155
Бали
88
  1. Нікнейм гравця: Денис Стайня
  2. Особистий нікнейм: Джордж Богданов
  3. Суть скарги: Поліцейський спеціально пеерслідував мене (на 1 відео видно,як без причини кинув орієнтування )
  4. 2.37. Працівникам НПУ та СБУ заборонено конфісковувати предмети безпідставно.
    3.4. Проводити затримання і патрулювання тільки з напарником (у період з 21:00 до 10:00 дозволено виконувати службову діяльність поодинці).
    Проводити тест на алкоголь ще й забрали права (яка причина?), 2.14 Після доставлення у ГУНП патрульні мають право провести поверхневий обшук людини маючи повну відео-фіксацію ситуації (а не як зробив працівник при затримані)
    Поліцейський,якщо стаття 1.11 повинен дати 15 хвилин на оплату штрафів, а не затримувати тільки зі статею 1.11
  5. Докази (скріншот/відео): клац клац тайм код (1 відео) - 0:10- переслідування,орієнтування без причини; 0:35-патруль і затримання по одинці(на часах 11:00) 7:00 - тест на алкоголь без ніякої на те причини , ще й права забрали ; 2 відео - 1:35 - обшук повинен проходити в будівлі ГУНП,а не на місці події ;
  6. Дата порушення: 17.11.2024

Останнє редагування:

Денис Стайня

Активний
Реєстрування
7 Лип 2022
Дописи
202
Реакції
158
Бали
46
Шановний Джордж Богданов!

Я, підполковник поліції Денис Стайня, начальник головного слідчого управління, уважно ознайомився з вашою скаргою та готовий надати роз'яснення щодо своїх дій, виконаних під час виконання службових обов'язків.

1. Зупинка за порушення ПДР
Вас було зупинено через порушення Правил дорожнього руху, а саме:
  • Їзда без номерних знаків;
  • Перетин подвійної суцільної смуги в забороненому місці.
  • Їзда без ввімкнених габаритних вогнів.
Ці порушення створюють небезпеку для інших учасників дорожнього руху. Для забезпечення безпеки під час зупинки та уникнення можливого ухилення від відповідальності чи виходу з гри, я застосував команду /purs.

2. Проведення тесту на алкогольне сп'яніння
Ваші дії викликали підозру щодо можливого стану алкогольного сп’яніння, зокрема:
  • Заповільнена реакція на звернення працівника поліції;
  • Ігнорування запитів та рідкісні відповіді.
Відповідно до ст. 19 Закону України "Про національну поліцію", а саме:
  • Громадянин порушує ПДР та має ознаки алкогольного або наркотичного сп’яніння;
  • Поведінка громадянина не відповідає нормальній обстановці,
я провів тест на алкогольне сп’яніння за допомогою драгеру, за вашої згоди. Було встановлено перевищення норми у 10 разів (1.25 проміле).

3. Поверхневий огляд та конфіскація зброї
На підставі ст. 25 Закону України "Про національну поліцію" ("особа перебуває у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння"), у присутності свідка було проведено поверхневий огляд. Під час огляду у вас було виявлено пістолет-кулемет моделі МР5, на який ви не надали дозволу.

Зброю було вилучено, а вам інкриміновано п. 5.14 Адміністративного кодексу (Системного розшуку) ("Зберігання/носіння забороненої зброї").

4. Мої повноваження
Як підполковник поліції та начальник слідчого управління, маю право проводити патрулювання, слідчо-оперативні та процесуальні дії самостійно. Всі дії, які я виконував, були в межах закону та регламентовані відповідними статтями законодавства.

Сподіваюся, це роз'яснення задовольнить ваші питання. Якщо у вас залишилися додаткові запити чи зауваження, готовий їх розглянути у визначеному порядку.

З повагою,
Денис Стайня
Підполковник поліції
Начальник головного слідчого управління

Олександр Кондратюк

Старший Адміністратор | Північна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
12 Жов 2022
Дописи
3,635
Реакції
1,946
Бали
253
Шановний Джордж Богданов!

Я, підполковник поліції Денис Стайня, начальник головного слідчого управління, уважно ознайомився з вашою скаргою та готовий надати роз'яснення щодо своїх дій, виконаних під час виконання службових обов'язків.

1. Зупинка за порушення ПДР
Вас було зупинено через порушення Правил дорожнього руху, а саме:
  • Їзда без номерних знаків;
  • Перетин подвійної суцільної смуги в забороненому місці.
  • Їзда без ввімкнених габаритних вогнів.
Ці порушення створюють небезпеку для інших учасників дорожнього руху. Для забезпечення безпеки під час зупинки та уникнення можливого ухилення від відповідальності чи виходу з гри, я застосував команду /purs.

2. Проведення тесту на алкогольне сп'яніння
Ваші дії викликали підозру щодо можливого стану алкогольного сп’яніння, зокрема:
  • Заповільнена реакція на звернення працівника поліції;
  • Ігнорування запитів та рідкісні відповіді.
Відповідно до ст. 19 Закону України "Про національну поліцію", а саме:
  • Громадянин порушує ПДР та має ознаки алкогольного або наркотичного сп’яніння;
  • Поведінка громадянина не відповідає нормальній обстановці,
я провів тест на алкогольне сп’яніння за допомогою драгеру, за вашої згоди. Було встановлено перевищення норми у 10 разів (1.25 проміле).

3. Поверхневий огляд та конфіскація зброї
На підставі ст. 25 Закону України "Про національну поліцію" ("особа перебуває у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння"), у присутності свідка було проведено поверхневий огляд. Під час огляду у вас було виявлено пістолет-кулемет моделі МР5, на який ви не надали дозволу.

Зброю було вилучено, а вам інкриміновано п. 5.14 Адміністративного кодексу (Системного розшуку) ("Зберігання/носіння забороненої зброї").

4. Мої повноваження
Як підполковник поліції та начальник слідчого управління, маю право проводити патрулювання, слідчо-оперативні та процесуальні дії самостійно. Всі дії, які я виконував, були в межах закону та регламентовані відповідними статтями законодавства.

Сподіваюся, це роз'яснення задовольнить ваші питання. Якщо у вас залишилися додаткові запити чи зауваження, готовий їх розглянути у визначеному порядку.

З повагою,
Денис Стайня
Підполковник поліції
Начальник головного слідчого управління
Вітаю
Працівник надав роз'яснення своїх дій вище. Повністю згідний з даним працівником, порушень не виявлено.
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі