Владислав Станкевич
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 28 Тра 2023
- Дописи
- 252
- Реакції
- 418
- Бали
- 123
- Нікнейм адміністратора: Денис Тимошик
- Особистий нікнейм: Владислав Станкевич
- Суть скарги: Даний адміністратор, у відкритому доступі зберігає конфіденційну інформацію щодо особистих розмов з гравцями, адміністрацією, та проходження гравцями обзвонів. В нього є ютуб канал, на якому він в відкритому доступі зберігає покарання гравців та конфіденційну інформацію, розповсюдження якої заборонено правилами проекту. Скарга містить на собі мету , відкрити очі та показати Керівнику, не вважаю що ЗГА яка має особисте відношення до даного адміністратора, може надати об’єктивну оцінку дій та покарання. Я побачив що у відкритому доступі зберігаються проходження гравцями обзвонів на посади заступників та лідерів. Наявним Прикладом що це легко можно знайти я надаю посилання на відео. **Посилання** Адміністратор через те що має недостатній досвід у використанні платформи Youtube, завантажував усі записи з обзвонів у відкритому доступі. Тобто кожен гравець випадковим образом міг натрапити на план обзвону, тому що виставляв він виключно кандидатів які пройшли обзвон, та з наявним планом обзвона пройти його, не знаючи при цьому зовсім нічого. Також хочу взяти до уваги колишнього Президента Максима Антонова, особа не знає які існують три гілки влади, процитуючи його відповідь - “прокурорська, адвокатська, судова “ , і при цьому всьому його обрала адміністрація та надала дозвіл на проходження брифінгу. У висновок хочу сказати що злив конфіденційної інформації , а саме особистих розмов з гравцями у відкритому доступі, проходження гравцями обзвонів та зазначення банальних помилок на дитячих запитаннях з правознавства 10 класу. На будь якому проекті SAMP, CRMP, MTA подібно за 10 років гри не було. Можливо треба взяти до уваги та навчати кожного старшого адміністратора як зберігати конфіденційні матеріали у закритому доступі? А не виставляти це все на свій ютуб канал, щоб кожен хто натрапити на це міг подивитись. Ще мав змогу подивитись на спілкуванні адміністрації, та сказати що в них є дружні стосунки, ніяким чином не можливо. ГС держ з неповагой ставиться до того ж самого Артема Українця **Посилання**
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): [Посилання на канал який містить на собі всі конфіденційні розмови та обзвони] [Пару відкатів про наявні обзвони з каналу, у відкритому доступі] , [Посилання на конфіденційні розмови з гравцями, які я гадаю не надавали дозвіл на те щоб їх розмови були записані,та тем паче опубліковані у відкритому доступі]
- Дата походження: 27.10.2024
Останнє редагування: