Розглянуто Денис Тимошик / Масовий блат від адміністратора (ВИКЛИЧНО для Сергія Коваленка)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Привид

Звичайний клановець | 03
Реєстрування
17 Лип 2022
Дописи
197
Реакції
88
Бали
33
  1. Нікнейм адміністратора: Денис Тимошик
  2. Особистий нікнейм: Артем Привид
  3. Суть скарги: Все почалося з того, що я подав скаргу на працівника НПУ Х Віллі Клауда за багоюз. Він впринципі розглянув її вірно, але я сумніваюсь, що даний гравець отримав покарання за багоюз, т.к я через пару днів бачу, що він ще є в НПУ Х, так ще й плюсом отримав підвищення. Я розумію, що за це можна дати деморган, і це все робиться на розгляд адміністрації. Але на мій погляд за це не можна видати покарання у вигляді деморгану, коли працівник НПУ Х катається на Спартані та просто розстрілює людей багоюзом, і йому в цей момент нанести урон неможливо, і це можна порахувати як за блат. Я зв'язувася з ним у телеграмі переконатись щодо отримання покарання. Він сказав, що отримав, але при цьому він ще працює в НПУ Х + з підвищенням. Я нагадав, що це вже не перший раз коли людина за скаргою не отримує покарання. Він це почав заперечувати, кажучи що це неправда. Коли я сказав, що я сам повинен був бути покараним за ДМ ЗЗ за скаргою на мене, і ось вже півроку чекаю поки я отримаю покарання. І ось питання який сенс від тих скарг, якщо адміністраціяя іноді не видає покарання? Люди вірять в те, що адміністрація видає покарання, але, нажаль, це іноді буває брехнею. Прикріпляю скріншот з перепискою з Денисом Тимошиком. Потім я подавав скаргу гравця за використання ПЗ, і він її відхилив, т.к він якоби не побачив порушень від нього, і те що було ГРП. І ось питання: під час проведення ГРП дозволяється використовувати ПЗ? На мій погляд ні. Я подав оскарження на дану скаргу, і ЗГА у відповідь відповів, що даний гравець просто отримав покарання за використання ПЗ, а Денису Тимошику чомусь нічого немає за халатне розглядання скарги. Також до мене він постійно блатив і іноді продовжує старший склад, включаючи Духових. Напркилад: Старший склад робить критичні порушення держ, і Денис Тимошик постійно проводить з ними бесіди. Нещодавно був випадок, коли я запитав стосовно що полковник НПУ К випустив людину без біографії бедкопа, і Денис Тимошик відповів, що це Non RP Держ, і якийсь інший сказав, що стосовно держ можна звертатись, а який сенс звертатись до нього, якщо він за це просто проведе бесіду, ну іноді ще може провести "сурову" бесіду. Звертаюсь до вас з останнєю надією на справедливість. Сподіваюсь, що ви допоможете. Зазделегідь дякую!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): У суті скарги
  5. Дата походження: 10 лютого - 16 лютого 2025

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.

Покарання гравцю Віллі Клауд було видано у вигляді деморгану, так як адміністратор у праві вирішувати самостійно яке покарання давати

Скарга там де було описано що гравець вбив з однієї пулі не можна сказати одразу що є стороннє ПЗ так є іноді баг що вбивають з однієї пулі

По блату Духових блату немає люди виконують обов'язки іноді є косяки але після розмови вони виправляють їх та не повторюють у разі повторення отримують покарання

Дениса Тимошика було знято з посади ГС держ.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі