Розглянуто Денис Тимошик | Неправильний розгляд скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Едуард Міхновський

Лідер ДКВС | Південна Україна
Реєстрування
7 Жов 2024
Дописи
234
Реакції
204
Бали
101
  1. Нікнейм адміністратора:Денис Тимошик
  2. Особистий нікнейм:Владислав Тарасенко
  3. Суть скарги:Даний адміністратор розглянув скаргу і видав мені дві догани за те що я тримав людину в кайданах більше години!
    1 що хочу наголосити я викликав адвоката адвокат виходив на звязок і їхав приблизно 15хв, це означає що вже не 56хв а 41хв лишається у нас після чого я почав перевіряти його в реєстрі адвокатів бо в нас були деякі проблеми з цим! Після того як я знайшов його в реєстрі адвокатів я почав процесуальні дії! І стояв з ними розбирав цю ситуацію! Це десь відбувалось приблизно 39хв дав трохи більше часу адвокату щоб він спробував зробить так щоб в його було хоча б поямкшення! В адвоката це вийшло і заміст того щоб нам посадить його за важкі тілесні я йому виписав штраф розміром на 700.000 грн після виписання штрафу дана особа почала тікати хоч йому сказали оплатити штрафи тут зараз на місці! Але він почав тікати після чого його наздогнали вдарили тайзером але він забагоюзив і взяв в стяжки мого напарника! Прикріпляю з низу всі докази!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Відповідь в скарзі Багоюз тайм код 13:30
  5. Дата походження:06.02.2025

Едуард Міхновський

Реєстрування
7 Жов 2024
Дописи
234
Реакції
204
Бали
101
Ще хотів би додати відразу що докази в мене ніхто не запитував або ж не звязувався зі мною для того щоб я пояснив ситуацію!

Ерік Мосісса ♡

✦ MOSISSA Легенда MD 04✦
Реєстрування
21 Січ 2024
Дописи
186
Реакції
347
Бали
108
Вітаю! Як колишній Голова НААУ та чинний Адвокат, хочу наголосити: людина не зобов'язана оплачувати штрафи у вашій присутності. На мою думку, накладене на вас покарання було видано вірно! Очікуємо відповіді, від Старшої Адміністрації!

Едуард Міхновський

Реєстрування
7 Жов 2024
Дописи
234
Реакції
204
Бали
101
Я маю повне право затримувати особу в якої штрафів більше ніж на 520 тисяч!

Едуард Міхновський

Реєстрування
7 Жов 2024
Дописи
234
Реакції
204
Бали
101
або ж ще це
Стаття 15. Штраф

1. Штраф - це грошове стягнення, що накладається судом.

2. Розмір штрафу визначається судом залежно від тяжкості вчиненого кримінального правопорушення та з урахуванням майнового стану винного.

3. У разі несплати штрафу призначеного вироком суду в термін 24 годин та без наявних причин та дозволу суду, суд замінює несплачену суму штрафу покаранням у виді позбавлення волі:

1) 5 років позбавлення волі - у випадку призначення штрафу за кримінальний проступок;

1) 10 років позбавлення волі - у випадку призначення штрафу за вчинення нетяжкого злочину;

2) 15 років позбавлення волі - у випадку призначення штрафу за вчинення тяжкого злочину;

3) 20 років позбавлення волі - у випадку призначення штрафу за вчинення особливо тяжкого злочину.

4. Окрім позбавлення волі, суд також може заблокувати банківські рахунки винного за несплату штрафу на термін, визначений судом.

Ерік Мосісса ♡

✦ MOSISSA Легенда MD 04✦
Реєстрування
21 Січ 2024
Дописи
186
Реакції
347
Бали
108
Ви сказали, що можете заарештувати людину, якщо в її штрафів більше ніж на 520 тисяч. Цитую ваші слова: "Я маю повне право затримувати особу, у якій штрафів більше ніж на 520 тисяч!"

Зараз ви двічі називаєте невірну статтю та стверджуєте, що адміністрація неправильно видала покарання. Мені здається ви легко відмазалися

Артемка Духов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2023
Дописи
448
Реакції
767
Бали
98
Стаття 15. Штраф

1. Штраф - це грошове стягнення, що накладається судом

Артемка Духов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2023
Дописи
448
Реакції
767
Бали
98
Та в мене питання, як ви довели винну підозрюваного, у вчиненні кримінального правопорушення? В Східній Україні, є Презумпція невинуватості (Стаття 2.2 ККУ- Особа вважається невинуватою у вчиненні кримінального правопорушення і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду (Презумпція невинуватості).

Едуард Міхновський

Реєстрування
7 Жов 2024
Дописи
234
Реакції
204
Бали
101
Ви сказали, що можете заарештувати людину, якщо в її штрафів більше ніж на 520 тисяч. Цитую ваші слова: "Я маю повне право затримувати особу, у якій штрафів більше ніж на 520 тисяч!"

Зараз ви двічі називаєте невірну статтю та стверджуєте, що адміністрація неправильно видала покарання. Мені здається ви легко відм

Та в мене питання, як ви довели винну підозрюваного, у вчиненні кримінального правопорушення? В Східній Україні, є Презумпція невинуватості (Стаття 2.2 ККУ- Особа вважається невинуватою у вчиненні кримінального правопорушення і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду (Презумпція невинувато
Переглянте будьласка повний відеозапис того що трапилось і потім кажіть щось бо справді кажете те що навіть не стосується скарги! Відеозапис людини яка подавала скаргу на мене.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі