Розглянуто Денис Тимошик//Оскарження бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джеймі Рейн

Борець за справедливість
Реєстрування
29 Кві 2023
Дописи
95
Реакції
83
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора: Денис Тимошик
  2. Особистий нікнейм: Джеймі Рейн
  3. Суть скарги: Я зі знайомими стояли в будівлі ЗМІ, починаючи з самого початку як прилетів Адміністратор Денис Тимошик, так з моєї сторони була стрільба в інтер'єрі, але в мого соклановця в ці моменти зброя "забагалась" та вона почала стріляти не навмисно. Друга основна причина, мені видали покарання у вигляді бану на 1 день тому, що я лідер клану, але є маленьке але, за перше порушення дають попередження гравцю, попередження або догану клану. В моїй історії покарань не було причини "стрільба в інтер'єрі" тому наскільки мені відомо, покарання повинні були видати тільки клану у вигляді догани або попередження. Покарання гравцю надають більше в тому випадку, якщо це порушується за один раз систематично. Третя причина, за покарання стосовно клану та лідеру надають ГС та ЗГС Неоф. а не Адміністратор який слідкує за державними організаціями. Тим паче, коли я запитала чому мені дається таке покарання, хоча повинно даватись взагалі інше, відповідь була не дуже коректна, у вигляді "Таке теж буває" після чого мене викидає з серверу по причині Бан на 1 день від Адміністратора Дениса Тимошика.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): посилання
  5. Дата походження: 08.09.2024

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю!
Покарання видано вірно!
ГС неоф одразу була передана інформація про ваше покарання!

Не порушуйте!

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі