Розглянуто Денис Тимошик - використання адмін прав в свою користь || Категорично для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Аналитик Тюбикович

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
1,006
Реакції
934
Бали
213
1. Нікнейм адміністратора: Денис Тимошик 3615
2. Особистий нікнейм: Євген Овнрижик
3. Суть скарги: Вітаю, був івент "хованки" на один мільйон, відповідно треба було сховатися від адміністратора та вижити, ми пішли до лабиринту та там сховалися, якимось чином адміністратор опинився по середині кімнати з лабіринтом, скоріш за все просто телепортувався бо до цього його там не було та почав вбивати, наскільки мені відомо cуть івенту: адміністратор без адмін прав повинен знайти гравця та вбити. У результаті адмін просто телепортувався та вбив. Після чого я написав у репорт: "Денис Тимошик" та виявився саме цей адміністратор у точності цей скін вбив на івенті, також адміністратор відповідав на питання не дуже зрозуміло та писав "хахаха", три рази зі мною привітався, я рахую що це не дуже корректно якщо адміністратор на такій високій посаді так розмовляє з гравцями (нажаль мого мікрофону не чути але запросіть у адміністратора відкат)
Прохання видати покарання адміністратору та видати компенсацію бо якби не ця ситуація впевнений я б міг виграти івент та отримати винагороду.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): ситуація || розмова
5. Дата походження: 07.09.2024

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
958
Реакції
6,448
Бали
213
Вітаю.

Не побачив порушень зі сторони адміністратора, даний адміністратор знайшов вас та вбив через те, що ви не сховались, телепортації від адміністратора не було!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі