Розглянуто Денис Тимошик// некомпетентний у своїй посаді

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мага Флуррі

𝐮𝐧𝐤𝐧𝐨𝐰𝐧
Реєстрування
3 Кві 2023
Дописи
261
Реакції
312
Бали
123
  1. Нікнейм адміністратора: Денис Тимошик
  2. Особистий нікнейм: Мага Флуррі
  3. Суть скарги:
    Вітаю шановна Адміністрація! Сьогодні у ночі а саме о 3:25 мене посадили у деморган за "DM car", я не згоден з цим рішення, тому що:
    На відео прикріпленим нище було видно як я стріляв саме по гравцю(Адіміністратору) а не по машині.

Також даний адміністратор знаходився на 10 рангу у НПУ, як мені відомо, адміністратор не має прово знаходитись у держ. орг. та виконувати обов'язки працівника держ. організації, без відпустки у робочий час. Також хочу зауважити, що на відео, яке я вказав нище, було видно як я наношу більше 100 хп адміністратору і він не помирає, тобто можливо що він знаходився з GM. Після видачі мені покарання я позвав адміністратора у Discord, щоб вирішити це недорозуміння, але адміністратор не надав мені відповіді на моє конкретне запитання а саме: "Де ви там побачили DM car?", це запитання я запитав кілька разів. З цього я можу винести вердикт, що адміністратор нікого не хоче чути окрім себе. Я вважаю, що адміністратор некомпетентний у своїй посаді та відноситься до своєї посади халатно!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тик
  5. Дата походження: 20.05.2024

Дмитрo Залізняк

Адміністратор | | Північна Україна💜
Адміністратор
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
1,263
Реакції
388
Бали
223
Вітаю, адміністратору буде видано дисциплінарне стягнення у вигляді догани або попереження, приношу свої вибачення!
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі