Зачинено Денис Тимошик

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Герас ♡

.
Активний гравець
Реєстрування
15 Чер 2023
Дописи
1,357
Реакції
1,644
Бали
213
  1. Нікнейм адміністратора: Денис Тимошик
  2. Особистий нікнейм: Максим Герас
  3. Суть скарги: Хотів спитати у ЗГС Держ за який пункт він мене зняв з посади Полковника СБУ, Пункта не було сказано, я розумію що мене зняли за неадекватну поведінку, але усі схиляються ЗГС держ та ГС Держ схиляються на правила лідерів, тимбільше при знятті заступника,. Дуже прошу мене відновити на посаду Полковник СБУ Київ, та видати 2 догани та попередження, я дуже перед вами вибачаюсь. Нікого не хочу злити цією скаргою, я просто хочу повернути своє місце, та відновити довіру. Я дуже багато приніс цьому серверу та проекту, гарно простояв на посаді КІПа навіть зайняв 3 місце у адміністраторі місяця, як для мене це дуже добре, тим більше з моєю роботою на 5 лвл адміністратора. Шановний ГА та ЗГА Я дуже перед вами вибачаюсь за то що себе так поводив та дуже вас прошу відновіть мене на посаду Заступника, та хай вже ГС або ЗГС Держ видасть 2 догани або 1 догану, я все переосмислив та обдумав, та зрозумів що був не правий, ви маєте розуміти що від вас залежить моє майбутнє. Надіюсь на ваше розуміння, дякую.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
  5. Дата походження: 01.08.2024

Останнє редагування:

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
958
Реакції
6,448
Бали
213
Вітаю.

Не побачив порушень від ГС / ЗГС Державних, перед тим як щось писати або робити потрібно подумути пару разів і не потрібно вестись на провокації, відновлення на посаду не можливе.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі