Розглянуто Денис Тимошик

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Гліб Хліманцов

Директор Східної України
Реєстрування
7 Вер 2023
Дописи
393
Реакції
364
Бали
108
1. Нікнейм адміністратора: Денис Тимошик
2. Особистий нікнейм: Гліб Хліманцов
3. Суть скарги: Ситуация произошла на репетиции ко дню независимости. Денис Тимошик не знает что такое строй и как он должен стоять, начал спамить в чат чтобы закрыли "дырку" в строю, я несколько раз сказал что мы стоим как нужно, со мной согласился ГС ДЕРЖ Сергей Лютик, тимошик игнорирует мои слова и продолжает спамить в чат, когда я выразил своё недовольство, тимошик задал вопрос "Вам щось не подобається?", я дал ему ответ и аргументировал свои слова, после чего меня телепортировали на респ. Если мы хотим провести нормальный красивый парад, то тимошек должен научится слушать и прислушиваться к людям, я говорил как должен стоять строй, опираясь на опыт из реальной жизни, место того чтобы услышать меня, он решил убрать меня, чтобы я "не мешал". Какое после этого должно быть мнение о ЗГС держ, если он не слышит что ему говорят игроки?
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
тик
5. Дата походження: 22.08.2024

Гліб Хліманцов

Директор Східної України
Реєстрування
7 Вер 2023
Дописи
393
Реакції
364
Бали
108
Отрывок из строевого статута ЗСУ
Якщо за військовослужбовцем першої шеренги не стоїть військовослужбовець другої шеренги, такий ряд називається неповним; останній ряд завжди має бути повним.

Такое положение в конце строя называется коробка.

Строевой статут ЗСУ (кликабельно)

1724361079122.png

Таймкоды к видео: 00:00-01:55

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю!

Була присутньою на параді,і просила також стати так,щоб у кінцевому результаті «дира» була заповнена,та пояснювала як стати,тому що ми дивимось не тільки з боків,а також з верху як це виглядає,записуючи відео.

Парад та прохід це зовсім по інакшому повинно виглядати,тому ми і збираємо людей для репетицій!

Ви слухати не захотіли,також перебивали,тому вас було прибрано з репетиції та голосового каналу,для того щоб не затримувати інших людей,котрі скоріш за все хотіли йти відпочивати!

Якщо маєте бажання та готові співпрацювати,завтра буде репетиція параду,ви як співробітник можете приймати участь,але дослуховуючись до старшої адміністрації.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі