Денис Архангел
Колишній Старший Модератор 03|Слідкуючий Неоф
- Реєстрування
- 18 Сер 2022
- Дописи
- 329
- Реакції
- 137
- Бали
- 88
Характеристика персонажа
Ім'я Шаталін Денис Максимович
Дата народження: 13.08.1993
Зріст: 175
Вага: 66
Чи не одружений, дітей немає.
*Колір очей зелене, коротке волосся чорного кольору.*
Типаж характеру: Спокійний.
Здібності: Ремонт автомобілів, поклейка шпалер та ремонт квартир.
Шкідливі звички/травми/погані риси характеру (потрібне залишити): Шкідливих звичок немає, іноді після роботи можу закурити одну сигарету, з поганих рис характеру я б виділив запальність, але вона проявляється дуже рідко і в крайніх випадках. Один раз був вивих лівої руки через бійку на вулиці.
Ім'я Шаталін Денис Максимович
Дата народження: 13.08.1993
Зріст: 175
Вага: 66
Чи не одружений, дітей немає.
*Колір очей зелене, коротке волосся чорного кольору.*
Типаж характеру: Спокійний.
Здібності: Ремонт автомобілів, поклейка шпалер та ремонт квартир.
Шкідливі звички/травми/погані риси характеру (потрібне залишити): Шкідливих звичок немає, іноді після роботи можу закурити одну сигарету, з поганих рис характеру я б виділив запальність, але вона проявляється дуже рідко і в крайніх випадках. Один раз був вивих лівої руки через бійку на вулиці.
Біографія персонажа
Я народився у місті Дніпро – у 1993 році. Моя мати була звичайним лікарем, а батько генералом Армії. У два роки я пішов до дитячого садка. Але оскільки ми весь час переїжджали, я їх часто змінював. У 7 років я пішов до школи №127. Навчався добре. На рівні зі школою займався спортом. Успіхи в мене були у плаванні та караті, за якими я маю другий юнацький та КМС відповідно. На моєму рахунку понад 113 медалей. Тут було моє перше кохання з яким я зустрічався два роки. У 18 років я закінчив школу із золотою медаллю, а також завершив спортивну кар'єру.
У 18 років я вступив до Дніпровського Державного Технічного Університету. Навчався я добре. Перші три курси я підробляв у якихось кафе. Навчався я добре і на третьому курсі, я почав стажування в IT-компанії програмістом. У 22 роки закінчив Університет. У 23 роки мені довелося залишити роботу і піти до Армії. Відслуживши рік, я залишився на контрактній службі. Працюючи військовим, я познайомився з великою кількістю людей. З багатьма з них я й досі знайомий.
У 27 років отримав звання Майора. І лише через рік коли вже було 28 років за Наказом Президента указом № 199 від 22.04.2019, я отримав звання Полковник і був удостоєний Медалі "Герой Украини" за заслуги перед батьківщиною. Нині я Бізнесмен. Купую та продаю машини, квартири, будинки. Також маю бізнеси, які згодом змінюю.